Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Internet rozdaje edycja II
Witam,
poprzednio rozdałem trochę kodów na Internet, teraz druga tura, kody ważne jedynie dzisiaj i transfer też więc bierzcie. Kody Orange. Kto pobierze to niech się wpisze do tematu żeby inni wiedzieli. Dzieki.

Przy okazji mała reklama
[Obrazek: cennikzapunkty.jpg]

Cytat:kod wyslac pod 80105
(20zl na Internet)
573339363873
547743433337
(10zl)
277597537987
  Odpowiedz
Hm... trochę to mało atrakcyjne mieć internet w telefonie przez 4,5 godziny, szczerze to nawet by mi się nie chciało
tego kodu wpisywać bo i po co? Planujesz rozdanie jakiś dłuższych kodów niż kilka godzin? Takie na pewno bardziej zainteresują
potencjalnych zainteresowanych.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Daj mi i dopłać co ;). Kody się rozeszły w 5 minut więc jednak są wdzięczne osoby na tym forum, które potrafią to docenić. Miałem to rozdałem, po co miały się zmarnować jak ktoś mógł skorzystać.

Teraz mam bilety do kina 5D w Toruniu jakby ktoś chciał.
  Odpowiedz