Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Inwazja: Bitwa o Los Angeles!

Tytuł oryginalny: Battle: Los Angeles
Gatunek: science fiction / kino akcji
Premiera świat: 11 marca 2011
Polska premiera: 1 kwietnia 2011

Film opowiada o inwazji obcych na Ziemię. Główne starcie będzie miało miejsce w Los Angeles, gdzie marines muszą uratować ludzi, ukrywających się na przedmieściach, jednocześnie walcząc z atakiem najeźdźcy. Film nawiązuje do wydarzeń z 25 lutego 1942 roku, kiedy to mieszkańcy LA dostrzegli dziwny obiekt nad miastem. Działa przeciwlotnicze wystrzeliły w kierunku obiektu ponad 1500 pocisków, ale nie wiadomo czy został trafiony i czym w ogóle był…

Ode mnie: Po obejrzeniu tego trailera nie mogę się doczekać daty premiery. Uwielbiam filmy tego typu gdzie cały czas toczy się akcja, gdzie jak na film Science fiction przystało będzie można zobaczyć przyszłościową broń tą ludzką jak i kosmitów oraz te efekty specjalne... Mam tylko nadzieję, że nie będzie to coś podobnego do "Dystrykt 9". Czekam z niecierpliwością.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Trailer ciekawy. Nic nie stoi na przeszkodzie by obejrzeć ten film, zwłaszcza, że jak się pojawi to każdy chomik będzie go prawdopodobnie miał.
  Odpowiedz
Ja za to mam cichą nadzieję, że nie będzie to film w stylu "Dzień niepodległości". Amerykanie potrafią kręcić filmy z rozmachem i bardzo powierzchowne... poprostu kino dla mas bez jakichś głębszych przesłanek... Często oglądam filmy produkcji amerykańskiej i przeważnie są to kalki poprzednich świetnych produkcji.
  Odpowiedz
Jest niezła kinówka,ale film bez rewelacji
  Odpowiedz
Tutaj możecie zobaczyć film online w bardzo dobrej jakości
  Odpowiedz
(21.05.2011, 12:34)tonyviroos napisał(a): Tutaj możecie zobaczyć film online w bardzo dobrej jakości

To był genialny pomysł Tony - Reputka dla ciebie.
  Odpowiedz
Widziałem ten film i jest tak kiepski, że nie warto go polecać... Nic więcej na jego temat nie mogę powiedzieć.
  Odpowiedz
Obejrzałem go online wczoraj w nocy i szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś więcej.
To film Avatar bardziej zapamiętałem niż to.
Bitwa o Los Angeles to film dla maniakalnych fanów gry Half Life 2 i innych podobnych produkcji.
Film był długi ale sam początek tzw. sielankowego życia był całkowicie niepotrzebny - tylko stracili sporo taśmy filmowej.
Myślałem że będzie jakieś starcie oko w oko z Obcym a tu tylko taka jadka i naparzanka ile wlezie.

Lubię SF ale to był słaby film. Z tego gatunku bardziej podobał mi się film Pandorum - takie klimaty mnie fascynują.
  Odpowiedz
Bardzo mi się też nie podobało tworzenie mitu sierżanta po przejściach... tak jakbym gdzieś coś podobnego słyszał.
  Odpowiedz
Miły filmik^^

Chętnie obejrzę raz jeszcze :)
  Odpowiedz