Jak dostać się do ekipy forum?
|
05.09.2013, 17:17
Co trzeba zrobić i jakie wymagania spełniać, aby dostać się do ekipy forum?
piszę poprawnie
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Aktualnie nabór nie jest prowadzony, jeśli już to administracja na pewno o tym nas oznajmi, szczerze mówiąc nie wiem po co pchasz się tam gdzie nawet nie jesteś potrzebny, z całym szacunkiem, ekipa forum nie jest mała więc jeśli obecni moderatorzy się wypalą można o tym pomyśleć, a i sam Buhay z adminem może to wszystko ogarnąć, na prawdę.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
05.09.2013, 17:47
Jeśli będzie poszukiwana do ekipy świeża krew - na pewno zostaniecie o tym poinformowani.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Tak, i dopiero wtedy zgłaszasz się w wyznaczone miejsce przez administratora, myślę że tym będzie operował da Vinci, bo najwięcej poświęca temu forum jak na razie, nie lepiej zapytać się Buhaya czy będzie ten nabór i kiedy na PW? a nie pisać temat...
Jeśli chodzi o nabór to obstawiam Czerwiec 2014, ale nie będę nic tu sugerował. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
05.09.2013, 17:54
Jak będzie nabór to na pewno napiszą o tym temat.
05.09.2013, 17:59
Zależy też o co Ci dokładnie chodzi, bo możesz być w ekipie będąc grafikiem forum, jak np Nicholas, co prawda moderuje kilka podfor.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Żeby być grafikiem, trzeba najpierw rozumieć to słowo. Grafik to nie prosta robota, bo musisz mieć opanowane podstawy graficzne, bez tego ani rusz. Po drugie musisz wiedzieć, przemyśleć, doradzać itd..
Nicholas świetnie się sprawdza jako grafik na tym forum oraz inni też, bo widzę jakie macie doskonałe prace.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
05.09.2013, 20:14
Dzięki za informacje
P@weł, nie bulwersuj sie tak Po prostu spytałem Dlaczego pytam w temacie? To jest forum w końcu. Mógłbym nawet spytać Kuby osobiście, bo okazało sie że mieszkamy niedaleko, ale wolałem napisać
piszę poprawnie
|