Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak ją namówić do seksu analnego?
Nawet nie wiedziałem, że jest tu dział tylko dla twardej strony społeczeństwa. :D Czy i jak udało wam się namówić swoją pannę do seksu analnego? Nie ukrywam ciągnie mnie w tym kierunku, ale nie umiem sobie z tym poradzić. Dawałem znaki, ale bez odwzajemnienia. Są tu jacyś szczęściarze z doświadczeniami? :>
  Odpowiedz
Pamiętaj, że dla Ciebie może to być fascynujące, ale dla drugiej strony może to być bolesne i obrzydliwe. Chociaż wiem, że wiele kobiet uwielbia tego typu igraszki.

Najlepiej daj gdzieś ogłoszenie :P

Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać.

Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e
  Odpowiedz
Czekoladowy baron musi coś wiedzieć o analu, nick zobowiązuje:P Sorry, nie mogłem się powstrzymać:-)
  Odpowiedz
(24.10.2012, 08:46)Ojgen napisał(a): Czekoladowy baron musi coś wiedzieć o analu, nick zobowiązuje:P Sorry, nie mogłem się powstrzymać:-)

Ty zboczeńcu :D

Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e
  Odpowiedz
Porozmawiajcie o tym normalnie. Może kiedyś po seksie zapytaj się jej, czy by nie chciała spróbować tego typu urozmaiceń. Jak się nie zgodzi, to przynajmniej będziesz wiedział dlaczego. Pamiętaj,że musicie się dobrze przygotować, pierwszy raz w ten sposób nie jest zawsze przyjemny. Trochę pieszczot przed tym i duże rozluźnienie ( w takim i takim znaczeniu) na pewno ułatwi sprawę.
  Odpowiedz
U mnie wystarczyła rozmowa i zapewnienie jej że będzie się to odbywało do czasu aż nie sprawi jej to przykrości :)
  Odpowiedz
I tu może być pies pogrzebany - może dziewczyny brzydzą się Wam wkładać cokolwiek :diabel
  Odpowiedz
Wydaje mi się że temat dotyczy wkładania czegoś płci pięknej nie na odwrót :P
  Odpowiedz
To akurat nie zostało sprecyzowane ;)
  Odpowiedz