Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak jest twoja ulubiona gala Wreslingu?
Moją jest TNA z paru powodów ,iż uwielbiam Jeffa Hardy'ego i velvet sky ;)

A wy jaką gale lubicie oglądać i dlaczego?
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Stawiam na WWE. Zawsze pod ręką bo jest emitowana na Extreme Sports Channel, a TNA i inne trzeba wyszukiwać w necie z tego co się orientuję.
  Odpowiedz
gala TNA jest w OrangeSport :) I to w jakości HD więc nie trzeba szukać w necie.
Niedostępny
  Odpowiedz
O proszę, jednak się myliłem. W jakich godzinach i w jakie dni puszczają?
  Odpowiedz
o ile dobrze pamiętam to chyba w soboty i niedziele o 18:00 :)
__
Dziś powtórka jest o 11:10 i nowy o 19:10
Niedostępny
  Odpowiedz
Chyba to są federacje a nie gale.
Z, World Wrestling Entertainment to wrestlemania - największa gala w roku, do tego Royal Ruble czy Hell in a Cel trochę jest tych dobrych gal w których używa się krzeseł, drabin i stołów chętnie też oglądam TLC.
TNA nie oglądam ale kiedyś zerknąłem na Orange Sport, oglądam tylko i wyłącznie WWE i NXT, chociaż nie wiem czy one są jakoś powiązane, czy to zalicza się do WWE czy też nie, sobota godzina 20:00 - 22:00, niedziela powtórki po południu i wieczorem o 20:00 Smackdown, nie wiem dokładne o której leci Maint Event, chociaż to i tak są powtórki bo na Eurosport w Poniedziałki i Środy o 21 są nowe z 2,3 dni, jeśli dobrze pamiętam a potem jest Viset Kolejszyn.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Ja tylko i wyłącznie WWE. Z gal no to praktycznie wszystkie, bo zawsze coś się ciekawego dzieje, ale faworytem moim jest Wrestlemania, bo tylko tam mogę zobaczyć w akcji legendarnego Undertaker-a.
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
Royal Rumble
  Odpowiedz