Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak otworzyć więcej kart w Firefoksie?
Jak otworzyć więcej kart w przeglądarce Mozilla Firefox?
  Odpowiedz
Kliknij dwa razy obok otworzonej karty...
  Odpowiedz
[Obrazek: beztytuuxix.png]
  Odpowiedz
to nie działa ,może powiem tak było dobrze otwierałem ile chciałem a teraz sie nie da
  Odpowiedz
Spróbuj ctr+t czy działa ?

Masz jakiś program blokujący reklamy?np. adblock bądź admuncher? Jeśli tak to wyłącz go na moment i zobacz czy problem wciąż występuje. Także wyłącz firewall-a jeśli go posiadasz.

PS. Wydaje mi się, ze najprostszym sposobem na rozwiązanie tego problemu będzie stworzenie nowego profilu, wtedy to wszystko powinno wrócić do normy...
  Odpowiedz
jak stworzyc nowy profil ?
  Odpowiedz
Jeżeli nie masz nic ważnego na przegladrce spróbuj ją odinstalowac i ponownie zainstalować lub zaktualizować do najnowszej.

Tutaj znajdziesz szczegóły jak to zrobić ..... kliknij

Odpowiedz
W górnym pasku menu wejdź w Narzędzia >> Opcje... >> Karty >> i zaznacz pierwsze cztery opcje... a opcjonalnie ostatnią piątą.
  Odpowiedz
(24.03.2011, 11:23)CzekoladowyBaron napisał(a): W górnym pasku menu wejdź w Narzędzia >> Opcje... >> Karty >> i zaznacz pierwsze cztery opcje... a opcjonalnie ostatnią piątą.

Już teraz wiem o czym zapomniałem o podstawie w ustawieniach.
  Odpowiedz
Możliwe rozwiązania tego problemu:
1. Możliwe że masz problemy ze stabilnością wtyczki Shockwave Flash. Zainstaluj najnowszą wersję: http://www.adobe.com/software/flash/about/
Uruchom Firefoxa w trybie Safe Mode i sprawdź czy któryś z dodatków powoduje problem (przełącz na motyw DOMYŚLNY: Narzędzia > Dodatki > Motywy)
Dodatkowo przejrzyj te strony (są w języku angielskim): Rozwiązywanie problemów z rozszerzeniami i motywami i Rozwiązywanie problemów z wtyczkami

2. Sprawdź czy masz zainstalowany jakiś niechciany Pasek narzędzi. Pasek narzędzi "Ask toolbar" często powoduje takie problemy. Odinstaluj wszystkie niepotrzebne paski narzędzi. Pasek "Ask toolbar" można usunąć w oknie Programy i funkcje w Panelu sterowania w Windows Vista/7 (W Windows XP: Dodaj lub usuń programy)
  Odpowiedz