Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak pobierać filmy z cda.pl?
Hej wie ktoś czy da się ściągnąć filmy cda.pl?
W sumie chciałbym ściągnąć jeden krótki filmik ale nie chcę nic instalować specjalnie pod to.
Może ktoś z was zna jakiś triczek?
  Odpowiedz
Sprawdź to:
https://www.youtube.com/watch?v=KrpflqasT8k
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Niedostępny
  Odpowiedz
Ludzie, nie ma nic prostszego niż pobranie filmu z cda!

Wystaczy wejść na stronkę z filmem, kliknąć ctrl+u, potem ctrl+f, wyszukać "mp4", skopiować adres url z końcówką mp4 i otworzyć, potem prawym zapisz film i już mamy w .mp4
  Odpowiedz
Niedostępny
  Odpowiedz
Zainstaluj program Internet Download Manager zawsze ściąga pliki z serwisów z maksymalną prędkością także z cda -Pozdrawiam
  Odpowiedz
Ja używam programu VSO Downloader 4.0.0.17. Wystarczy po jego uruchomieniu wybrać jakość filmu na cda (np, 1080p) i załączyć odtwarzanie. Po kilku sekundach program wykryje plik multimedialny i zaczyna go pobierać na dysk komputera.
  Odpowiedz
Ostatnio powstało trochę możliwości jeśli chodzi o pobieranie filmów z cda, na przykład ta strona [cenzura]
Testowałem i spoko nawet to idzie, wystarczy link wkleić.
  Odpowiedz
Korzystam z przeglądarki Opera, mam wtyczkę Flash Video Downloader, i bez problemu z CDA pobieram filmy. Tylko wcześniej na CDA ustawiam jaką chce jakość filmu.
  Odpowiedz