Jak poradzić sobie ze zdradą?
|
12.12.2011, 20:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.02.2013, 21:51 przez MissFuneral.)
Przez poprzedniego chłopaka zostałam oszukana, wręcz permanentnie zdradzona na moich oczach - mój ból i zadany cios nie może dać mi spokoju, chociaż już jestem w nowym związku. Jak mam sobie z tym poradzić? Poradzicie mi?
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
10.02.2012, 14:44
Bardzo współczuję
Znajoma mi kiedyś powiedziała. Lecz się klinem - czyli idź na imprezkę, zaciągnij jakiegoś przystojniaka do łóżka i już. Nie próbowałam ponieważ to niezgodne z moim charakterem, jednak dla niektórych to jest metoda
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
10.02.2012, 22:43
aisha napisał(a):Bardzo współczuję Dziękuje bardzo , poradziłam sobie i tak zrobiłam z obecnym chłopakiem spodobał mi się na disco PO CHWILI do auta na bzyku i jesteśmy razem. Trudno moja sprawa , ale to nie mydło przecież się nie wymydli.
Wszystko zależy od osoby. Jednej pomoże takie odegranie się innej nie. Z regóły czas zabliźnia rany... Tylko nagorsze jest to,że będąc w kolejnym związku każdego partnera będziesz traktować jak potencjalnego zdrajcę.
Czas - sam czas dużo może... Moja koleżanka tak miała,potem było najgorzej jak spotkała oewgo zdrajcę na mieście - wszytsko wracało,ale obecnie ma ułożone życie i w wakacje wychodzi za mąż |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości