Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak poradzić sobie ze zdradą?
Przez poprzedniego chłopaka zostałam oszukana, wręcz permanentnie zdradzona na moich oczach - mój ból i zadany cios nie może dać mi spokoju, chociaż już jestem w nowym związku. Jak mam sobie z tym poradzić? Poradzicie mi?
  Odpowiedz
Bardzo współczuję
Znajoma mi kiedyś powiedziała. Lecz się klinem - czyli idź na imprezkę, zaciągnij jakiegoś
przystojniaka do łóżka i już. Nie próbowałam ponieważ to niezgodne z moim charakterem,
jednak dla niektórych to jest metoda :)
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
  Odpowiedz
aisha napisał(a):Bardzo współczuję

Dziękuje bardzo , poradziłam sobie i tak zrobiłam z obecnym chłopakiem spodobał mi się na disco PO CHWILI do auta na bzyku i jesteśmy razem. Trudno moja sprawa , ale to nie mydło przecież się nie wymydli. :D
  Odpowiedz
Wszystko zależy od osoby. Jednej pomoże takie odegranie się innej nie. Z regóły czas zabliźnia rany... Tylko nagorsze jest to,że będąc w kolejnym związku każdego partnera będziesz traktować jak potencjalnego zdrajcę.
Czas - sam czas dużo może...
Moja koleżanka tak miała,potem było najgorzej jak spotkała oewgo zdrajcę na mieście - wszytsko wracało,ale obecnie ma ułożone życie i w wakacje wychodzi za mąż :)
  Odpowiedz
Sad 
Jest jedyny na to sposób zakochać się w kimś mocniej bo inaczej będzie cię to gryzło i to długoSerce
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości