Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak przywrócić system do stanu sprzed aktualizacji?
Witam!
Mam ogromny problem. W panelu sterowania, usuń dodaj, odinstalowałem trochę zbędnych programów.
Widząc, że niewiele z dysku ubyło, kliknąłem właściwości, oczyszczanie dysku.
Po zakończeniu czyszczenia, chciałem pograć w Minecrafta, a tu mi pisze, że nie mam Javy. :OO Więc próbuję przywrócić system do dnia aktualizacji 13 grudnia. Gdy taka jest przeprowadzona, pisze, że jest błąd i nic nie przywraca.
Po za tym przy włączaniu komputera pisze takie coś:

[Obrazek: 56395eaa.png]
Proszę o pomoc, gdyż boję się, że usunęło się jeszcze coś ważnego!

PS. Mam Windows 7.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Pokaż screna z Menadżera Zadań Windows/Procesy.
A co do jawy to zajrzyj na stronę jawy i po prostu ją pobierz
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
[Obrazek: lol2.png]

[Obrazek: Errorlol.png]

Na razie zauważyłem brak javy i usunięty plik .dll z avasta.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Jave pobierz stąd http://java-8-jre-preview-32.softonic.pl/
A avasta odinstaluj, i zainstaluj ponownie lub innego.
I jeszcze jedna prośba, wyłącz takie procesy które znasz czyli chrome, Hamachi itp.
i daj wgląd na procesy wszystkich użytkowników.
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
Pobierz jawę lub wgraj na nowo pliki systemowe (przywracanie systemu). Ale widzę że coś z językiem jest w pierwszym poście i screenie... Hmmm dziwne.
  Odpowiedz