Jak się tutaj znaleźliśmy ? - poznajmy się bliżej.
|
29.12.2011, 17:52
Ja poszukiwałem różnych informacji na temat portalu chomikuj.pl i po wpisaniu tego w Google znalazłem między innymi to forum. Po jego przejrzeniu spodobała mi się różnorodność tematów, bardzo ładnie posegregowanych. Doceniłem też fakt, że można tu liczyć na pomoc w różnych sprawach. Również kultura panująca na tym forum jest na wysokim poziomie oraz utrzymywanie porządku. I w ten sposób zawitałem tu na dobre
![]()
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
30.12.2011, 00:46
Czasu sprzed zaprzestania używania forum "dzień jak co dzień, dzień po dniu" nie pamiętam zatem napiszę:
"Wpadłem poklikać bo nudno mi się na tą chwilę zrobiło i dawno nikomu nie nawtykałem." Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
31.12.2011, 15:19
Ja tu trafiłem poprzez Sebastiana. Nie mam swojego chomika, ale czuje się tutaj dobrze
![]() ![]()
"Może nie zawsze wykonuje zadania perfekcyjnie, ale zawsze najlepiej jak potrafię..." Marcus Luttrell
"Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun, który błyska, a w razie potrzeby - uderzy" Józef Piłsudski
02.01.2012, 10:54
(26.12.2011, 22:58)CzekoladowyBaron napisał(a): Jak ja się tutaj znalazłem? Mnie wciągnął Grześ - proponując współpracę i rangę moda ( podobno się nadawałam). Nie wiem jak Grześ ale ja nie żałuję tego że się zgodziłam.
02.01.2012, 14:28
02.01.2012, 21:14
Znalazłam się tutaj ponieważ szukałam darmowego transferu na chomiku jak jeszcze go miałam.
03.01.2012, 11:15
Ja szukałam w wyszukiwarce google miejsca, gdzie można by zareklamować swego chomika.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości