Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Drodzy użytkownicy ! Pochwalmy się naszej Ekipie Forum jak tutaj się znaleźliśmy i dlaczego tutaj jesteśmy , co nas zainteresowało a który temat nas zaciekawił ?!
Możliwości mamy bardzo dużo ! A więc zaczynając od wujka Google, i reklamach w internecie , wlepkach w miejskich tramwajach i autobusach skończywszy na portalu chomikuj.pl a także poleceniu nam forum od samych naszych znajomych !
A więc czas start księga : Skąd dokąd , po co dlaczego ? Uważam za otwartą !
Otrzymałem zaproszenie na chomika od CzekoladowegoBarona o treści : że mnie obserwuje i pragnie mnie zaprosić do pewnego projektu. Nastąpiła cisza... za 2 dni info kolejne... po odpowiedzi czy się zgadzam dostałem zaproszenie do tworzenia forum odjechani.com.pl
Ja szukałam na necie jakis informacj (teraz juz nie pamietam jakich dokładnie) z działem militaria, przez przypadek wyszła mi ta stronka poczytałam i zostałam na dłuzej. Jak na razie ciesze sie ze naleze do tego forumm hahaaha
Nigdy nie jest tak jak byś my chcieli... ale jest tak jak być powinno...
Nie było Google, nie było reklam w internecie, wlepek w komunikacji miejskiej także nie.
Zwyczajnie tak normalnie, jakiś wpis w Chomikowych rozmowach z banerem, to było tak dawno że nie pamiętam kto to zrobił.
Znalazłem na chomiku info o dwóch forach, zapisałem się na oba i przez jakiś czas tak ze dwa miesiące obserwowałem, zresztą obserwowałem też ze trzy inne fora. A później sobie pomyślałem że tutaj znajdę miejsce dla siebie i zostałem. I nie żałuję bo jest super, za co dzięki wszystkim odjechanym.