Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak spędzacie wolny czas w czasach koronawirusa i pandemii?
Ciekaw jestem jak Odjechani spędzają wolny czas w takich czasach jak te, kiedy na zewnątrz COVID-19 zagraża zdrowiu i życiu ludzi.

Ja osobiście gram troszkę częściej niż zwykle na komputerze, bo lubię. Pracować, pracuję zdalnie, więc tragedii nie ma. Jako, że mam spory plac, to mogę na legalu wyjść na słoneczko, chociaż szczerze to wolę się dzieć w domu :D. Wieczorami Netflix, albo surfing w Internecie. Oczywiście sposób funkcjonowania rzeczywistości troszeczkę dołuje, no ale co zrobić jak ludzie dalej rozprzestrzeniają wirusa, to o poradzić. 

Nuda, nuda, nuda. :D
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Ja po dwóch tygodniach zaawansowanego doła wpadłam w wir sprzątania, nauczyłam psa miljona nowych sztuczek, robię rzeczy na studia, pracuję i pomagam bliskim. Ale bardzo brakuje mi wychodzenia na dwór, regularnych treningów i po prostu siedzenia na dworze.
  Odpowiedz
Praca zdalna, do tego dorywczo jako house&kitchen manager.
  Odpowiedz