Jak spędziliście Sylwestra 2012/2013?
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.01.2013, 17:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.01.2013, 17:17 przez Swordancer.)
Mogłem się zaimprezować na śmierć, ale zostałem z rodziną w domu i było spokojne.
02.01.2013, 17:14
Ja tam nie wiem, koledzy mi nie opowiadali jeszcze
![]() A tak na prawdę poza domem wraz z kolegami było super, jest co powspominać ![]()
02.01.2013, 17:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.01.2013, 17:17 przez Swordancer.)
Chyba co sobie przypominać!
![]() ![]() Może opowiesz coś więcej...
02.01.2013, 17:52
Mój miał być inny niż dotychczasowe i przełomowy. W sumie był, bo przez grypę wszystkie propozycje musiałam odrzucić. Jednak nie byłabym sobą gdybym... przeleżała i przespała sylwestra. Po 6 dniach w łóżku stwierdziłam, że pozwolę sobie na godzinną wycieczkę i przed północą ruszyłam do znajomych z niespodziewaną wizytą. Jakże szczęśliwe towarzystwo zastałam i ucieszone moją obecnością. Po życzeniach i fajerwerkach grzecznie wróciłam do domu
![]()
02.01.2013, 19:52
Kuba, muszę przyznać, że jest czego pozazdrościć Twojej kobiecie, która z nas nie marzy o facecie z taką ułańską fantazją! Gratuluję pomysłu i wykonania!
![]() admin napisał(a):Mogę tylko domyślać się co działo się wewnątrz Twojej dziewczyny.Admin, zboczeńcu, co za myśli Ci chodzą po głowie! ![]() ![]() Ja Sylwestra spędziłam jak zawsze na domówce w wąskim gronie przyjaciół. Obyło się bez żadnych ekscesów, choć po zeszłorocznym Sylwestrze mogłabym się już wszystkiego spodziewać i nic by mnie nie zdziwiło. Popiliśmy, pojedliśmy, potańczyliśmy, pośmialiśmy się, opiliśmy mamę gospodarza, o dziwo nikt się z nikim nie pokłócił. ![]() ![]() A, jeszcze w ramach ostatnich trendów panujących na naszym forum dodam, że w pokoju, w którym spałam razem z koleżanką, znajdowało się wypasione, ponad 200-litrowe akwarium z pięknymi, dużymi skalarami, ślimakiem wielkości prawie mojej pięści i licznymi drobniejszymi rybkami, między innymi razborami klinowymi, neonkami Innesa, kiryskami i otoskami - tyle rozpoznałam. Najlepsze jest to, że owo akwarium zauważyłyśmy dopiero rano po przebudzeniu - kładąc się spać jakoś je "przeoczyłyśmy". ![]() Vilandra napisał(a):Szkoda gadać, jednym słowem masakra...Proszę o rozwinięcie wypowiedzi, coś czuję, że było ciekawie. ![]() Cytat:Proszę o rozwinięcie wypowiedzi, coś czuję, że było ciekawie. Okazało się, że mój Pan Właściwy to nic niewarta menda i człowiek bez krzty czci i wiary - totalna porażka. Wyjazd się nie udał, nastąpiło rozstanie. Nie chce dziada widzieć. Znów jestem stanu wolnego. Nieudanego Sylwestra odbiłam sobie dopiero w tą sobotę.
08.01.2013, 17:56
Ja byłem u kuzynów
![]() ![]() Najzabawniejsze było to że rano gdy się obudziłem to nie miałem spodni i nadal ich nie mogę znaleźć ![]()
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd)
![]() ,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie ![]()
08.01.2013, 17:59
luzakkajojo napisał(a):Najzabawniejsze było to że rano gdy się obudziłem to nie miałem spodni i nadal ich nie mogę znaleźćJeśli można spytać, były jakieś dziewczyny? ![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
08.01.2013, 18:09
No tak ale one zasnęły przede mną
![]() ![]()
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd)
![]() ,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie ![]() |