Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak to jest z pakietem danych?
Witajcie!
Mam podpisaną umowę z Play na 10GB internetu miesięcznie i oto stał się taki problem. Zużyłem ok. 5,5 Gb (wg. licznika Android) i przyszedł mi SMS "Wykorzystałeś pakiet danych. Korzystaj z internetu ze zwolnioną prędkością ...". Dlaczego wyłączyli mi internet, skoro mam jeszcze ponad 4GB do wykorzystania? W liczniku jest napisane, że dane u operatora mogą się różnić, ale żeby, aż tak? Musiałem sobie kupić starter 1gb za 5zł, żeby nie zostać całkowicie bez internetu (w domu będe miał dopiero za kilka dni). Powiedzcie mi jak to jest z tym internetem od play. 

[Obrazek: Screenshot_2013-01-03-11-45-54.png]

Odpowiedz
Ściągnij aplikację play24 i tam sprawdź jak zużyłeś dane.
  Odpowiedz
Dokładnie. Załóż konto na play24 i prześledź dane. Jeśli widzisz, że to nie z Twojej winy to napisz maila lub zadzwoń do BOK'u.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz