Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak to możliwe, że Chomikuj.pl nie jest jeszcze zamknięte?
maret3452 napisał(a):Chomikuj się wybroni, a użytkowników pociągną do sądu.

Tak a kosmici atakują w przyszłym tygodniu. Nie macie się czym martwić, a i też szerzyć paniki nie powinniście.

Powinniście podejść do tego tak samo jak do roku 2012: O proszę:

Odpowiedz
dziennie z chomikuj.pl są pobierane dziesiątki o ile nie setki tysięcy plików gdyby ten portal został zlikwidowany prawie każdy pobierający w tym kraju by to odczuł
  Odpowiedz
Na chomikuj się świat nie kończy jak mówiono wyżej są torrenty i np strona exsite.pl na której szybciej są nowości filmowe niż na chomikuj. Tylko że tam są linki do serwisów na których trzeba mieć premium by móc szybko pobrać :). Ale jak powiedział closer dużo osób by to odczuło, bo niby na chomikuj trzeba płacić za transfer ale jest najłatwiej pobrać, wchodzisz szukasz pliku i klikasz pobierasz :).
  Odpowiedz
Mam tak samo wyrąbane na chomikuj.pl jak swordancer .Dałem sobie z tym święty spokój.A na jakiej podstawie maret3452 ?. Nawet cieszył bym się jak by chomikuj.pl
przestało istnieć.
  Odpowiedz
Wszystko okej - chomikuj - gigant zgoda, ale ile mamy portali z torentami, wszelkich cudownych miejsc, gdzie za sms'a, za free, za uśmiech, za rejestrację - pobierać możemy do woli. Jest to tak powszechny proceder, że trochę bawi mnie oburzenie kolegów ;) rozumiem Wasz tok rozumowania, ale jeśli mi szkoda czasu nie jeżdżę po pięciu sklepach by w każdym kupić dwie pierdoły, wbijam się do hipermarketu i kupuję wszystko szybko w jednym miejscu.
  Odpowiedz
Dlaczego niektórzy tutaj, czepiają się chomikuj. Rozumiem wydawców, bo ich pliki są tam wrzucane, ale zwykłym ludziom nie powinien przeszkadzać. Większość ludzi pobiera pliki z internetu, i nie widzę różnicy, czy to będzie chomikuj, czy torrenty, bo po prostu tak jak wielu ludzi, tak jak i mnie na te pliki, często nie stać. I skończcie, co po niektórzy, robić z siebie aniołeczków, ponieważ nie wierze, że w życiu nie zdarzyło wam się pobrać z neta, nielegalnego pliku, ja osobiście nie znam takiej osoby.
  Odpowiedz