Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak uruchomić "Pakiet 1000 minut na zawołanie" w Orange?
Witajcie.

Kto z was wie jak uruchomić w sieci Orange "Pakiet 1000 minut na zawołanie"?
Trzeba przejść na jakiś plan taryfowy? Ja zupełnie się nie orientuję w sprawach Orange ponieważ cały czas jestem w Plusie. Drugi telefon jest mi potrzebny do pracy aby kontaktować się z moim szefem prawie za darmo gdy będę na wyjeździe.
  Odpowiedz
Musisz mieć Orange POP. Pakiet daje Ci 1000min do orange i na stacjonarne przez 14 dni.

Jak aktywować:
- Wyślij SMS o treści MINUTY na numer 909
lub
- wpisz na klawiaturze *101*25#
  Odpowiedz
Na czym polega usługa 1000 minut na zawołanie?

Dzięki usłudze otrzymujesz pakiet 1000 minut do wykorzystania na rozmowy z numerami Orange.

Jak mogę włączyć usługę 1000 minut na zawołanie?

Usługę możesz włączyć:
* wysyłając SMS-a o treści MINUTY pod numer 909
* wpisując na swoim telefonie kod *101*25# i potwierdzając klawiszem połączenia (zielona słuchawka)
* dzwoniąc do Orange Biura Obsługi Klienta pod numer *100 (opłata zgodna z cennikiem)

Pakiet 1000 minut jest ważny 14 dni od momentu włączenia usługi. Zostaje on włączony w ciągu 48 godzin od złożenia zlecenia. O uruchomieniu usługi zostaniesz powiadomiony SMS-em. Opłata za usługę wynosi 10 zł.

Dodatkowe informacje o Pakiecie:

Czy niewykorzystanie minuty przechodzą na kolejny okres?

Nie.
Jeśli nie wykorzystasz w ciągu 14 dni dostępnych minut w ramach pakietu 1000 minut na zawołanie to takie minuty przepadają i nie podlegają zwrotowi.

Jak sprawdzić ile minut pozostało do wykorzystania w pakiecie 1000 minut na zawołanie?

Ilość minut pozostałych do wykorzystania w usłudze 1000 minut na zawołanie możesz sprawdzić poprzez:
* wysłanie SMS-a o treści ILE pod numer 909 (standardowy koszt wysłania SMS-a)
* Orange On-line

Czy mogę włączyć kolejny pakiet 1000 minut na zawołanie przed upływem ważności aktualnego?

Pakiety możesz zamawiać wielokrotnie, a minuty z zakupionych pakietów sumują się. Obowiązującym okresem ważności pakietu będzie okres bardziej korzystny, czyli: 14 dni od momentu zamówienia ostatniego pakietu.

Źródło - Orange FAQ
  Odpowiedz
Właśnie uruchomiłem pakiet. Dzięki wszystko się zgadza Skrzypas.
U Kruchego wdał się błąd ponieważ na stacjonarne nie można dzwonić w tym pakiecie.
  Odpowiedz
A czy to zabierze mi pieniądze z konta promocyjnego czy głównego?
  Odpowiedz
(27.08.2011, 02:55)^.^(Die)^.^ napisał(a): A czy to zabierze mi pieniądze z konta promocyjnego czy głównego?

Ze zwykłego konta.
Lecz przed tym musisz przejść na Orange POP.
  Odpowiedz