A u was?
![[Obrazek: Polska_Flaga.gif]](https://odjechani.com.pl/images/Polska_Flaga.gif)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Jak wam minął pierwszy dzień w szkole po wakacjach?
|
Jak wyżej. Ja jakoś wytrzymałem, ale nie było tak źle
![]() A u was? ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.09.2013, 18:23
Powiem ci tyle, że u mnie było gorzej niż w Smoleńsku, jednym słowem mam przerąbane z nauką.
Jak dowiedziałem się że na polskim nauczycielka będzie pytać na środku siedząc na krześle, to myślałem że zemdleje.Następne przedmioty jakie miałem szkoda gadać
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
03.09.2013, 18:31
Chętnie posłuchamy, Haker
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
03.09.2013, 19:07
Nie pamiętam, to dawno było
![]()
03.09.2013, 19:10
![]() ![]() ![]()
03.09.2013, 19:18
Więc tak, pierwsza lekcja to rosyjski czyli omówienie tego za co dostajemy daną ocenę, itp., później pisaliśmy tekst jakieś piosenki rosyjskiej oczywiście z 2,3 strony, religia jak religia, matematyka czyli powtórzenie wiadomości z klasy I, trochę jest zadane za kilka dni klasówka, później chemia, polski - wybieraliśmy samorząd uczniowski (ale to na godzinie wychowawczej z tym samym nauczycielem, wychowawcą) i spisaliśmy listę lektur które będziemy omawiać.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Nicholas napisał(a):Chętnie posłuchamy, HakerNicholas jutro drugie piekło się rozpoczyna, a o dzisiejszym dniu chce zapomnieć. Za dużo się wydarzyło, jak na dzisiejszy dzień. A po za tym, co mam opowiadać. Jak i tak sam wiesz, jak to jest w szkole. ![]()
03.09.2013, 20:41
Przynajmniej masz dla kogo chodzić
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
03.09.2013, 20:53
Ja tam chodzę tylko po to żeby nauczyć się zawodu hotelarskiego, bo to było moje marzenie.
Przynajmniej mam 32 dziewczyny w klasie i 6 chłopaków, ale jest dobrze i chce żeby było.\ To całe nauczanie w mojej szkole mnie przeraża, muszę zacząć się uczyć, nie chciałbym zwalić pierwszej klasy.Wiem że jestem leniem i że nie chce mi się nic, ale czas to zmienić ![]() Nie obchodzi mnie co inni powiedzą, bo innych to mogę kopnąć daleko, bo ja się nie będę przejmował co kolega, albo koleżanka powie...
03.09.2013, 21:04
U mnie średnio. Siedze w pierwszej ławce za zachowanie z poprzedniego roku. Mam poj*banych nauczycieli z wychowawcą na czele. Przez niego najbardziej nienawidze szkoły ale nie rozpisuje się na temat nauczycieli. Ogółem było poprostu inaczej
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię |