Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak wam minął pierwszy dzień w szkole po wakacjach?
Jak wyżej. Ja jakoś wytrzymałem, ale nie było tak źle :)
A u was?
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Powiem ci tyle, że u mnie było gorzej niż w Smoleńsku, jednym słowem mam przerąbane z nauką.
Jak dowiedziałem się że na polskim nauczycielka będzie pytać na środku siedząc na krześle, to myślałem że zemdleje.Następne przedmioty jakie miałem szkoda gadać
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Chętnie posłuchamy, Haker ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Nie pamiętam, to dawno było Mysli
  Odpowiedz
Haha, Chodzi o pierwszy dzień po wakacjach, ale racja, zrozumiałem aluzję, zaraz poprawię :)
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Więc tak, pierwsza lekcja to rosyjski czyli omówienie tego za co dostajemy daną ocenę, itp., później pisaliśmy tekst jakieś piosenki rosyjskiej oczywiście z 2,3 strony, religia jak religia, matematyka czyli powtórzenie wiadomości z klasy I, trochę jest zadane za kilka dni klasówka, później chemia, polski - wybieraliśmy samorząd uczniowski (ale to na godzinie wychowawczej z tym samym nauczycielem, wychowawcą) i spisaliśmy listę lektur które będziemy omawiać.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Nicholas napisał(a):Chętnie posłuchamy, Haker
Nicholas jutro drugie piekło się rozpoczyna, a o dzisiejszym dniu chce zapomnieć. Za dużo się wydarzyło, jak na dzisiejszy dzień.
A po za tym, co mam opowiadać. Jak i tak sam wiesz, jak to jest w szkole. ;)
  Odpowiedz
Przynajmniej masz dla kogo chodzić :P
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ja tam chodzę tylko po to żeby nauczyć się zawodu hotelarskiego, bo to było moje marzenie.
Przynajmniej mam 32 dziewczyny w klasie i 6 chłopaków, ale jest dobrze i chce żeby było.\
To całe nauczanie w mojej szkole mnie przeraża, muszę zacząć się uczyć, nie chciałbym zwalić pierwszej klasy.Wiem że jestem leniem i że nie chce mi się nic, ale czas to zmienić ;)
Nie obchodzi mnie co inni powiedzą, bo innych to mogę kopnąć daleko, bo ja się nie będę przejmował co kolega, albo koleżanka powie...
  Odpowiedz
U mnie średnio. Siedze w pierwszej ławce za zachowanie z poprzedniego roku. Mam poj*banych nauczycieli z wychowawcą na czele. Przez niego najbardziej nienawidze szkoły ale nie rozpisuje się na temat nauczycieli. Ogółem było poprostu inaczej
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz