Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak wstawić własny baner do postów?
Próby wstawienia własnego banera (grafika+link) nie przynoszą efektu. Wygenerowany BBcode w chomikuj, po wklejeniu do postu, wyświetla się jako tekst. Próbowałem na wszystkie sposoby, począwszy od wklejenia samej grafiki, poprzez dodanie do niej linka i odwrotnie:-/ Czy jest to zależne od przeglądarki? Proszę o pomoc.

Odpowiedz
Już ci to poprawiłam wszystko gra
  Odpowiedz
(15.02.2011, 04:21)Beata napisał(a): Już ci to poprawiłam wszystko gra

Tak sobie tam siedzicie i podśmiewacie się ze mnie:) ale się nie poddaje :) Podpowiedz mi Beatko, co poprawiłaś? nic się u mnie nie zmieniło, a widzę że "les21" powstawiał sobie banerki w swoje posty :-/

Działa, działa......teraz dopiero zobaczyłem, że forum łapie oryginalne chomikowe banery:/

Dziękuję za pomoc:) Na chomiku zaprosiłem do znajomych:) Uciekam spać, bo jutro będzie trzeba nowy temat utworzyć:) " Co zrobić, żeby oczy się nie zamykały":)

Pozdrawiam.

Opisałbym chętnie, ale Beata coś zmieniła i banery zaczęły się wyświetlać. Był prawdopodobnie jakiś błąd. Wiem tylko, że banery z adresem z folderów chomikuj nie wchodzą. Podejrzewam że to wina długich adresów, ale po skróceniu też nie wchodziły. Wchodzą tylko oryginalne banerki do profili, generowane przez portal. Mam przerobiony button z chomikowego. Po jego edycji adres ciągnie się w nieskończoność. Hosting też nic nie dawał.
  Odpowiedz
jak to się nic nie zmieniło miałeś kod a masz button chomikowy.Admin śpi tylko ja grasuję.les21 klikał w button" podziękuj" za wykonanie jego zlecenia
  Odpowiedz
Prosze przedstawcie użytkownikom jak rozwiązaliście ten problem.
  Odpowiedz
Mam zrobić do tego tutka :D będzie więc podwójny dotyczący wstawiania chomikowego buttona w post i w sygnaturę bo dla niektórych ten temat "Sygnatura - jak ją ustawiać ?" jest mało jasny

oczywiście tutek będzie w stosownym miejscu:D
Kolegę zapraszam do tego tematu : http://odjechani.com.pl/Thread-Jak-wstaw...atur%C4%99
  Odpowiedz