Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak wykorzystujesz swojego gryzonia?
Ja znalazłem się na chomikuj.pl szukając w Internecie muzyki z serialu Dr House Muzyka
Ogólnie wykorzystuje chomika na backup plików (zwłaszcza filmowych) ale również jako ich "przenośnik". Mam namyśli, że jak np. wyjeżdżam na wczasy lub poza obręb mojego miasta na dłuższy czas, to zamiast brać ze sobą furę płyt z filmami, po prostu wrzucam je na chomika. Biorę ze sobą laptop i gdy jestem na miejscu to szukam dostępu do Internetu. Ściągam wybrane przeze mnie moje filmy i gdy już obejrzę to usuwam je z dysku twardego i ładuje nowe. To jest dobre gdy się trafi na kiepską, deszczową pogodę.
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
Swojego Chomika mam już ponad półtora roku. Przez ten czas głównie kupowałam transfer SMS i ściągałam to co chciałam. Własnych plików nie wrzucałam, bo po prostu nie chciało mi się tego wszystkiego ogarniać. Dopiero niedawno zebrałam się w sobie i powrzucałam trochę plików, trochę zachomikowałam i jest. :]
  Odpowiedz