Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak wysokie szpilki nosicie?
Przeważnie 15 cm obcas ,ale w szpilkach trzeba umieć chodzić bo inaczej wygląda to komicznie  i o  wypadek nietrudno -dlatego tez  wygodniejsze są koturny :-)

(30.10.2012, 10:54)malinka napisał(a): Te szpile na zdjęciu bardzo mi się spodobały. Tak się złożyło, że to najdroższe szpilki świata, kosztują jakieś 100 tysięcy funtów i na realizację zamówienia czeka się kilka miesięcy. Ja bym tam mogła poczekać te kilka miesięcy:-)
[Obrazek: 23ix7xj.jpg]
malinka ładnie wyglądają,ale nie sądze by dobrze się w nich chodziło- nie posiadają pasków wokół kostki więc najzwyczajniej w świecie będą spadać z nogi :-) Pozdrawiam:-)
Niedostępny
  Odpowiedz
Kocham szpilki. Mam kilka par, na różne okazje. Najwyższe to chyba 18 cm. Na co-dzień wybieram jednak trampki albo (zależnie od okazji) jakieś eleganckie niziutkie czółenka, bo mam zwichrowany kręgosłup. Dobrze dobrane szpilki to idealne uzupełnienie klasycznej małej-czarnej, dopasowanych jeansów i koszuli lub ładnej garsonki. :)
Każda dziewczyna wygląda wtedy świetnie. :) Tylko warunek jest jeden: NIE GARBIĆ SIĘ!!! Bo wtedy jest zabawnie, a nie sexy.
  Odpowiedz
Tak około 13 cm to norma, nie wiem czy dałabym radę w wyższych  :D
  Odpowiedz
Ja kiedyś dużo więcej śmigałam w szpilkach, ale zwykle max było 12 cm. Teraz już zakładam szpilki tylko na specjalne okazje, zwykle obcas słupek i wygoda się liczy. A już nie umiem i tak chodzić w nich tak pewnie jak kiedyś :)
  Odpowiedz
Ogólnie dla mnie szpilki muszą mieć minimum 9 cm, wtedy są dla mnie wygodne ;)
  Odpowiedz
Podobają mi się strasznie koturny.
  Odpowiedz
Unikam noszenia szpilek. Chwila nieuwagi i gdzieś się wbije taka szpila.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości