Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak zainstalować Wheels of Steel Extreme Trucker 2?
Witam wszystkich:
Ja piszę w sprawie instalacji Wheels of Steel Extreme Trucker 2, m.in.:
[Obrazek: Obraz1s_hrnssqe.jpg]

Ja mam taki problem, nie mogę w żaden sposób tego zainstalować, nawet nie wiem jak się za to zabrać. :/
Mógłby ktoś mi pomóc?
Chodzi o to, czy to trzeba jakoś spakować w jedno, bo próbowałem, ale nic mi nie wychodzi. Chciałbym się dowiedzieć, co w takim przypadku z tyloma plikami mam zrobić. ;/
Pozdrawiam.
  Odpowiedz
Na screenie nie widać rozszerzeń plików(paczek) Ikona win-rara nic nie mówi. Może to być odczytywane omyłkowo. Na moje wygląda to jak otwarty plik iso, który powinien być uruchomiony poprzez emulator napędów np: Deamon tools.
  Odpowiedz
Powiedz jakie jest rozszerzenie pliku.

Wydaję mi się iż jest to iso, podzielony na masę części i trzeba je połączyć odpowiednimi programami.
  Odpowiedz
Właśnie chodzi o to,że nie wiem jakie to rozszerzenie tak jak widać na obrazku nie wiem łączyłem wszystko w całość,ale nic z tego nie wyszło
  Odpowiedz
:idea: Spróbuj połączyć rarem....miałem tak z Dirt2 . Przy rozpakowywaniu pierwszego archiwum samo wołało o następne.
  Odpowiedz
Tam na załączonym obrazku wyraźnie widać że są to pliki RAR od r00 do r50. Jeden z nich powinien mieć rozszerzenie rar. Myślę jednak że wystarczy wypakować jeden z tych widocznych jako ikonka WinRara i powinno się wszystko wypakować i utworzyć obraz płyty.

Ten pierwszy obok pliku o nazwie skidrow powinien być tym z rozszerzeniem rar lub r00. Wypakuj go a cała reszta wypakuje się zaraz za nim. Trochę to potrwa.

Wyraźnie masz wyłączone pokazywanie "rozszerzeń plików znanych typów" bo reszta (te białe ikony) to nieznane typy rozszerzeń ale to nie oznacza że program WinRAR ich nie wypakuje.
Dlatego też widać rozszerzenie tylko niektórych plików.

Pozdrawiam.
  Odpowiedz
Proponuję zobaczyć też do chomika od, którego pobrałeś tą grę. Często w opisach jest informacja jak zainstalować poprawnie grę...
  Odpowiedz
To jest gra OD Massive-X a on nie ma podanej instalacji.
Zobaczę skrzypas twój sposób
Skrzypas wielkie dzieki zadziałało twoim sposobem....

Jesteś wielki.
Pozdrawiam wszystkich i można już zamknąć ten temat
  Odpowiedz
Jak się nie mylę to z tego rozszerzenia się zabardzo nie da instalować.
  Odpowiedz
Niby jakiego rozszerzenia, iso ? A po za tym nieźle wykopałeś temat :D
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz