Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak zapobiec pomniejszaniu się obrazka w chomikowych rozmowach?
Witam, mam dwa zdjęcia o wymiarach: 505x200 chciałbym aby posłużyły mi jako reklama na chomikowych rozmowach. Tak więc muszę użyć tutaj div aby obraz automatycznie się nie zmniejszył. Dodatkowo też zamarzyłem sobie aby jedno zdjęcie wyświetlało się normalnie a jak najedziemy na niego kursorem to zmieniało się na to drugie. Jakby się dało to też po kliknieciu na to zdjęcie automatycznie by przekierowywało na mojego chomika.
  Odpowiedz
Nie rozumiem w czym problem... Tytuł wątku mówi "Jak zapobiec pomniejszaniu się obrazka w chomikowych rozmowach?" a ty piszesz sam sobie odpowiedź:
mario_men napisał(a):Tak więc muszę użyć tutaj div aby obraz automatycznie się nie zmniejszył

:P

mario_men napisał(a):Dodatkowo też zamarzyłem sobie aby jedno zdjęcie wyświetlało się normalnie a jak najedziemy na niego kursorem to zmieniało się na to drugie. Jakby się dało to też po kliknieciu na to zdjęcie automatycznie by przekierowywało na mojego chomika.
Nie zrobisz tak.
---
  Odpowiedz
Ok spoko jakoś może bez tego coś poradzę. Mam jeszcze jedno pytanie, da się dopisać tutaj kod który by przekierowywał na mojego chomika po kliknięciu w obrazek?
  Odpowiedz