http://chomikuj.pl/polx
Po pół roku zbierania pkt udało mi się zamienić je na EXPLORER.
Potrzebny mi pilnie profesjonalny poradnik (w dziale poradniki), najlepiej osoby, która sprawdziłą te systemy w praktyce, a nie tylko jej się wydaje, że to zadziała. Obecnie mam przychody od 80 do 1000 pkt dziennie. Chciałem je znacząco zwiększyć do 20 000 dziennie bez wydawania ani złotówki (jedynie punkty chomikuj).
Czyli konkretnie i szczegółowo opisane:
1. jak reklamować swojego chomika?
- czy są do tego legalne programy (legalne znaczy nie dostanę bana za ich stosowanie)?
- czy można to komuś zlecić (i mniej więcej za ile pkt)?
- jaka jest najbardziej skuteczna reklama chomika (wpisy pod chomikami, opłacanie pobytu w strefie VIP najbardziej wypaionych chomików, inne)?
- linki do TOP LIST na które się zapisać.
2. Czy warto organizować FREE TRANSFER?
- dlaczego?
- jak wielki?
- jak często, lub w jakie dni, godziny?
3. Czy chomikować pliki od innych, czy samemu uploadować?
- jakie pliki zarabiają dla nas najszybciej i najwięcej - muzyka, film czy ebook, a może jeszcze coś innego (xxx)?
4. Jak powinna wyglądać strona główna chomika aby przyciągać lub zarabiać dla nas(mnie osobiscie drażni muzyka która się automatycznie włącza po wejściu na innego chomika, gdyż są różne gusta i nie każdy lubi RAP, metal, disco polo)?
- to proszę o linki do najlepszych profesjonalnych stron.
5. Ile pkt trzeba najpierw zainwestować?
6. Ile około czasu potrwa akcja (zakończona sukcesem = 20tys dziennie)?
7. Jakie mamy zagrożenia
- porady - czyli bezpieczeństwo naszego chomika.
Czy są osoby reklamujące i uploadujące oferujące pomoc dla chomików (menadżerowie) czy samemu trzeba działąć?