Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak zarabiać dużo punktów na Chomikuj?
Obecnie mój chomik wygląda tak:
http://chomikuj.pl/polx
Po pół roku zbierania pkt udało mi się zamienić je na EXPLORER.
Potrzebny mi pilnie profesjonalny poradnik (w dziale poradniki), najlepiej osoby, która sprawdziłą te systemy w praktyce, a nie tylko jej się wydaje, że to zadziała. Obecnie mam przychody od 80 do 1000 pkt dziennie. Chciałem je znacząco zwiększyć do 20 000 dziennie bez wydawania ani złotówki (jedynie punkty chomikuj).

Czyli konkretnie i szczegółowo opisane:

1. jak reklamować swojego chomika?
- czy są do tego legalne programy (legalne znaczy nie dostanę bana za ich stosowanie)?
- czy można to komuś zlecić (i mniej więcej za ile pkt)?
- jaka jest najbardziej skuteczna reklama chomika (wpisy pod chomikami, opłacanie pobytu w strefie VIP najbardziej wypaionych chomików, inne)?
- linki do TOP LIST na które się zapisać.

2. Czy warto organizować FREE TRANSFER?
- dlaczego?
- jak wielki?
- jak często, lub w jakie dni, godziny?

3. Czy chomikować pliki od innych, czy samemu uploadować?
- jakie pliki zarabiają dla nas najszybciej i najwięcej - muzyka, film czy ebook, a może jeszcze coś innego (xxx)?

4. Jak powinna wyglądać strona główna chomika aby przyciągać lub zarabiać dla nas(mnie osobiscie drażni muzyka która się automatycznie włącza po wejściu na innego chomika, gdyż są różne gusta i nie każdy lubi RAP, metal, disco polo)?
- to proszę o linki do najlepszych profesjonalnych stron.

5. Ile pkt trzeba najpierw zainwestować?

6. Ile około czasu potrwa akcja (zakończona sukcesem = 20tys dziennie)?

7. Jakie mamy zagrożenia
- porady - czyli bezpieczeństwo naszego chomika.

Czy są osoby reklamujące i uploadujące oferujące pomoc dla chomików (menadżerowie) czy samemu trzeba działąć?
Wdzięczność - najpiękniejcza waluta na świecie.
Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
[Obrazek: new_400x50.jpg]
  Odpowiedz
Ja Ci mogę troszkę pomóc. Tzn, musisz się dużo reklamować. Nawet, jeżeli ręcznie wyślesz te 50 reklam, to zyski będą większe niż dotychczas. Najlepiej powierzyć to osobie, która jest dobrze uznawana i , która wyśle nam te 500 reklam dziennie. Musisz też dodawać codziennie jakieś nowe pliki. Masz przykład "azazelangel2000". On dostaję dziennie co najmniej 400 tys, a dochodzi jeszcze do tego z 200 tys od zachomikowanych. Możesz też rejestrować się na stronach promujących, tzn. top listy, itp. Jeżeli chcesz więcej, napisz do mnie na pw. :)
  Odpowiedz
Van wiem że to trochę nie na miejscu ale ja też chcę twojej męskiej porady xd
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
(10.10.2012, 14:32)szybcior1998 napisał(a): Van wiem że to trochę nie na miejscu ale ja też chcę twojej męskiej porady xd

Rozumiem :D Wykonuję poradnik, w weekend będzie skończony, a więc jej dostaniesz :D pisz na priv po więcej info :P
  Odpowiedz
Azazelangel Dostaje 1,7 MLN Pkt Na Swoim Koncie a na azazelangel2000_ dostaje w miesiącu 25kk
Stop pomagania!
  Odpowiedz
(10.10.2012, 14:57)Michał napisał(a): Azazelangel Dostaje 1,7 MLN Pkt Na Swoim Koncie a na azazelangel2000_ dostaje w miesiącu 25kk

A skąd Michale o tym wiesz ? Ja na pewnym forum niedawno słyszałem, że dziennie więcej niż 500 tys nie dostaje. A może jakiś włam ? No bo skąd niby byś o tym wiedział. :OO
  Odpowiedz
Ja dziennie zarabiam tak 5- 1 000 ale nie od tego mam kupę punktów. Proponuje Ci zacząć jakąś usługę np menu w flashu albo grafiki. Ja zarabiam za jedne menu 250 000 raz się zdarzyło ze dostałem 400 000.

Gdzie ja się nie reklamuje ;] (tylko podpisy na wyk. menu)

------------
Sorki ;] zastanawiałem się własnie czemu mi podkreśla ;D
  Odpowiedz
Nie każdy umie zrobić menu we FLASHU. Wydaje mi się, że stać na nie tylko tych bogatych. 250 tys to ja na oczy nie widziałem hehehe.
Ja umiem zrobić AVATARA animowanego jako gif.
Ale enrique97 jak dasz poradnik jak zrobić to menu to się poduczę, chyba, że nie chcesz się dzielić wiedzą, to wtedy trudno.
Napisz jak mają sobie radzić przeciętni użytkownicy chomikuj.
Wdzięczność - najpiękniejcza waluta na świecie.
Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
[Obrazek: new_400x50.jpg]
  Odpowiedz
hmmmm Jak chcesz możesz tez brać udział w konkursach albo coś. Dużo jest takich propozycji jak np 50 pierwszych osób dostaje 10 000 za zgłoszenie się w konkursie. Musisz znaleźć jakiś punkt zaczepienia. Np jak teraz zrobiłem se konto z kreskówkami (tylko kreskówki i może bajki będą) i to będzie mój własny upload. Jak będę miał dość duży wybór to zacznę się reklamować. Spróbuj może na chomika mieć same gry albo filmy ale żeby były nowości same np uploaduj od azzazela czy masive x, Ważne żebyś tego chomika reklamował. Ja jak reklamowałem tak z 20 reklam wysłałem to dostawałem 2-3 tys a teraz już prawie wcale
  Odpowiedz
(10.10.2012, 14:59)VanPure napisał(a): A skąd Michale o tym wiesz ? Ja na pewnym forum niedawno słyszałem, że dziennie więcej niż 500 tys nie dostaje. A może jakiś włam ? No bo skąd niby byś o tym wiedział. :OO

Akurat rozmawiałem z nim :) Bo za kolegę dług odawałem :) to w temat weszłem
Stop pomagania!
  Odpowiedz