Jak zgłosic stronę ??
|
23.07.2011, 09:03
Jak zgłosić stronkę do witryn naruszających prawo lub zawierających treści potencjalnie niebezpieczne ?? Znalazłem na necie witrynę po której obejrzeniu poczułem wręcz niesmak, ( nie będę podawał do niej linka ponieważ złamałbym regulamin tego forum w takim stopniu że dostałbym od razu z marszu bana) Proszę o wskazówki chciałbym się tym zgłoszeniem zająć osobiście ale nie wiem jak
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
23.07.2011, 09:18
Podaj linka na PW.
Potem zastanowimy się co robić.
23.07.2011, 11:07
Stronka z treściami Zoofilskimi.
08.08.2011, 22:24
Idzie w niesmak zoofilia, ludzie naprawdę już nie mają co oglądać a tym bardziej robić.
Witam , Jak zgłosić stronkę do witryn naruszających prawo lub zawierających treści potencjalnie niebezpieczne ? Również mam takie pytanie do was, gdyż są ludzie którzy niszczą coś co zrobiłeś, potrafią wyłączyć np serwer namieszać na stronie itp. proszę o pomoc bo już mi ręce opadają . Pozdrawiam
02.12.2011, 01:13
sensity napisał(a):Znalazłem na necie witrynę po której obejrzeniu poczułem wręcz niesmak, CzekoladowyBaron napisał(a):Stronka z treściami Zoofilskimi. Sensity - a jak Ty "znalazłeś" tą stronę, że tak niepewnie zapytam?
18.07.2013, 09:19
Witam.
Ja mam pytanie z trochę innej beczki, a mianowicie ktoś założył stronę która oczernia hurtownię w której pracuję, szukałem jakiś informacji jak załatwić tą sprawę, ale żadnej sensownej informacji nie znalazłem więc postanowiłem zapytać się Was drodzy forumowicze. Strona która nas oczernia jest nieźle pozycjonowana i w wynikach znajduje się wyżej niż strona naszej hurtowni która de facto jest w budowie. Chciałem się zapytać czy jest możliwość namierzenia właściciela domeny i czy jest jakiś sposób zgłoszenia tej strony by została zlikwidowana, albo chociaż nie było jej widać w wynikach wyszukiwania. Pozdrawiam |