Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak zmienić/ustawić awatar?
Wgraj na inny hosting. Polecam imagebanana.com ;)
  Odpowiedz
(28.07.2012, 14:27)Buhaj991 napisał(a): Wgraj na inny hosting. Polecam imagebanana.com ;)

A z dysku nie da się załadować obrazka??
  Odpowiedz
Z dysku? Sam miałem z tym problemy i nie wiem od czego jest to zależne, jednak hosting na imagebanana działał u mnie i widzę, że u Ciebie również ;)
  Odpowiedz
Zobacz tu powinno pomóc: http://odjechani.com.pl/Thread-Jak-zmien...%87-awatar
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Własnie nie, z dysku nie działa, wrzuć na hosting liczniki.org
  Odpowiedz
Dzieki za pomoc juz sobie poradzilem z dysku chyba nie da rady ale wrzucilem na hostig.

[Obrazek: planinar.gif]
  Odpowiedz
Obecnie nie ma możliwości wgrania avatara z dysku z powodu zbyt małej pojemności dysku na serwerze, gdzie jest forum Odjechani.com.pl. Słyszałem że ma się to zmienić i ta opcja zostanie włączona, ale kiedy? Sam nie wiem :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
ja też miałem taki problem po wrzuceniu na liczniki .org wczytało mi avatar mały ale zawsze ;)
  Odpowiedz
Po prostu. Wrzucamy na hosting ( np. vpx.pl ). Potem kopiujemy link bezpośredni tego obrazka i wklejamy go w odpowiednie miejsce na forum ( tam, gdzie zmienia się avatar ). Oto cała filozofia. :)
  Odpowiedz
Opcja wgrywania awatarów z dysku na forum została wyłączona po to aby nie obciążać niepotrzebnie naszego serwera.
W najbliższym czasie nie przewidujemy włączenia tej opcji. Pozostaje posługiwać się tym poradnikiem.
---
  Odpowiedz