Jak zmienić/ustawić awatar?
|
01.11.2012, 22:51
Witam nie mogę zminić avatara ponieważ wyświetla mi się, że nie mam uprawnień wiecie czemu?
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Panel użytkownika >>> Zmień avatar >>> Podaj link do avatara.
http://odjechani.com.pl/usercp.php?action=avatar Najlepiej avatar uploadować na liczniki.org Obecnie możliwość ustawienia avatara z dysku jest wyłączona. Dlatego też wgraj avatar na hosting liczniki.org i podaj do niego link w odpowiednim miejscu. P.S. Zanim założysz wątek użyj wyszukiwarki.
01.11.2012, 22:58
Weszło. Tylko czemu nie można bezpośrednio z dysku twardego skoro jest taka możliwość?
Dodam, że możliwość wrzucenia avatara na nasz serwer jest zablokowana.
Dlatego polecamy używać tylko w/w metody. Obecnie opcja wgrywania avatara z dysku została przez nas zablokowana.
Uwaga!
W dniu dzisiejszym odblokowaliśmy Wam możliwość wrzucania awatarów bezpośrednio na nasz serwer! Nie musicie już szukać miejsc w Internecie na swój awatar. Teraz możesz to zrobić bezpośrednio u nas! ![]() Aby zmienić awatar, wejdź do panelu użytkownika, kliknij w opcję "Zmień awatar", załaduj z dysku swój obrazek i ciesz się nowym wizerunkiem na forum! Rozmiar: max 125x125 Waga: max 30kb
10.11.2012, 07:50
Super! Tego mi brakowało właśnie.
![]()
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death
10.11.2012, 07:53
No tak tylko 30kb to troszku mało, ale dobre i to ;]
10.11.2012, 08:17
Wystarczy tyle.Większe można zrzucać z linku. Zapewne chodzi by nie zżerało transferu
![]()
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death
10.11.2012, 08:21
To wiem, ale ja już swojego avka nie wrzucę, bo zajmuję nieco ponad 35kb ^^
10.11.2012, 08:28
Możesz próbować wagowo go zmniejszać.
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death |