Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak zostać testerem na Chomikuj.pl?
zacznijmy od tego , że sam serwis nie proponuje takich funkcji , a przynajmniej nie robi tego "głośno" bo ja jak dotąd o tym nie słyszałam ani nie czytałam

nigdy nie dostałam żadnego maila od admina choćby z info iż takie osoby są poszukiwane ; nigdy nie dostałam od admina maila o rekrutacji na testera

nie chodzi mi o to iż uważam , że mnie nie docenia (hi hi .. nie brak mi dobrej samooceny), a chodzi jedynie o to że skoro ja nie dostałam to myślę iż takich rekrutacji nie było , jeśli się mylę to mnie poprawcie

tu stawiam pytanie : czy by było warto aby admin chomikuj.pl zrobił rekrutację na testerów ?

a może ktoś już jest testerem ?? ... proszę taką osobę o wpis i podzielenie się z nami tym co ciekawego ma do robienia

a jeśli ktoś wie jak zostać testerem to też proszę o wpis - info jak to zrobić ?
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

[Obrazek: 1logogosialimad.jpg]
  Odpowiedz
Podejrzewam, że jest to losowe działanie. Lecz jest też brana pod uwagę aktywność i czas po rejestracji.

Osobiście nie dostałem na początku zaproszenia... Małpy mnie nie zaprosili więc się sam zaprosiłem ;)

Napisałem do Administracji chomikuj.pl, że chciał bym zostać testerem, chciał bym im pomóc... i w ogóle obrałem to w sensowną wiadomość.

Po jakimś czasie odpisali mi, że nie ma takiej opcji i niebawem już pojawi się nowa wersja.
Stwierdziłem, że trudno...

Po 3-4 dniach na chomiku widzę zaproszenie do testowania chomik boxa ;) Hehe.
  Odpowiedz
(31.03.2011, 17:19)KruchyFix napisał(a): Podejrzewam, że jest to losowe działanie. Lecz jest też brana pod uwagę aktywność i czas po rejestracji.

Osobiście nie dostałem na początku zaproszenia...

Napisałem do Administracji chomikuj.pl, że chciał bym zostać testerem, chciał bym im pomóc... i w ogóle obrałem to w sensowną wiadomość.

a czy możesz napisać w jakich pracach uczestniczysz ?

co testujesz ? .. jakie nowości ?

i czy możesz w ogóle pisać o tym co testujesz ?
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

[Obrazek: 1logogosialimad.jpg]
  Odpowiedz
Szczerze Ci powiem, że dostałem to zaproszenie ale się zbytnio nie wysilam. Nie mam za bardzo czasu z nimi pisać, jeśli mam czas to przeznaczam go na forum.

Zazwyczaj ktoś tworzy jakiś wątek na ich specjalnej stronie, i prosi o przetestowanie tego i tego w takich i takich warunkach potem zamieszcza wyniki z jakiegoś tam programu. Nic więcej Ci nie powiem bo nie wiem, byłem tam chwilę kilka razy.

Może jest jakiś aktywniejszy tester to się wypowie.
  Odpowiedz
Ostatnio widziałem na jednym forum (nie wiem czy mogę podać jego nazwę) że odbywał się nabór na testerów nowego chomikboxa. I wiem ze to forum sciśle współpracuje z chomikuj i często szukają do testów. Więc jak się dobrze rozejrzeć to można się załapać,
  Odpowiedz
Czy przypadkiem jednak to nie był nabór do testów playera muzycznego na tym forum???
Sprawdź to...
  Odpowiedz
nie nie na playera tylko chomikboxa a tu link do tematu [link skasowany].

/Skasowałem link, możesz wysłać go na PW Czekoladowemu.
Nie będziemy reklamować tego forum.
Kruchy
  Odpowiedz
Ta dawno zakończona "promocja" na konkurencyjnym forum jest FAKE.
Już im napisałem i czekam na odpowiedź.
Chodziło o to że trzeba było napisać dlaczego właśnie ja mam testować nowy program.
To napisałem i niby się dostałem.
Zrobiłem co trzeba było i dostałem linka do pobrania programu.
Lipa. Program FAKE. Nie loguje się a to oznacza że jest nielegalny.
Cała ta promocja z testowaniem jest FAKE przez wielkie W.
  Odpowiedz
(31.03.2011, 17:13)gosialima napisał(a): a jeśli ktoś wie jak zostać testerem to też proszę o wpis - info jak to zrobić ?

znalazłem taki link:
http://chomikuj.pl/chomikbox2.aspx

[Obrazek: 32579134.jpg]

Po kliknięciu:

[Obrazek: 41829415.jpg]

Jeśli po instalacji chomikbox pojawi się okienko z pytaniem o aktualizację należy wybrać "Tak"
الرمال والشمس والعطش
  Odpowiedz
Oprócz tego, że zobaczysz jak wygląda nowy chomikbox i sobie w nim poszperasz to i tak się nie zalogujesz na swoje konto i nie dodasz pliku. Czyli i tak musisz zgłosić się do administracji chomikuj z chęcią zostania testerem.
  Odpowiedz