Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Jak zostać testerem na Chomikuj.pl?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
zacznijmy od tego , że sam serwis nie proponuje takich funkcji , a przynajmniej nie robi tego "głośno" bo ja jak dotąd o tym nie słyszałam ani nie czytałam

nigdy nie dostałam żadnego maila od admina choćby z info iż takie osoby są poszukiwane ; nigdy nie dostałam od admina maila o rekrutacji na testera

nie chodzi mi o to iż uważam , że mnie nie docenia (hi hi .. nie brak mi dobrej samooceny), a chodzi jedynie o to że skoro ja nie dostałam to myślę iż takich rekrutacji nie było , jeśli się mylę to mnie poprawcie

tu stawiam pytanie : czy by było warto aby admin chomikuj.pl zrobił rekrutację na testerów ?

a może ktoś już jest testerem ?? ... proszę taką osobę o wpis i podzielenie się z nami tym co ciekawego ma do robienia

a jeśli ktoś wie jak zostać testerem to też proszę o wpis - info jak to zrobić ?
Podejrzewam, że jest to losowe działanie. Lecz jest też brana pod uwagę aktywność i czas po rejestracji.

Osobiście nie dostałem na początku zaproszenia... Małpy mnie nie zaprosili więc się sam zaprosiłem ;)

Napisałem do Administracji chomikuj.pl, że chciał bym zostać testerem, chciał bym im pomóc... i w ogóle obrałem to w sensowną wiadomość.

Po jakimś czasie odpisali mi, że nie ma takiej opcji i niebawem już pojawi się nowa wersja.
Stwierdziłem, że trudno...

Po 3-4 dniach na chomiku widzę zaproszenie do testowania chomik boxa ;) Hehe.
(31.03.2011, 17:19)KruchyFix napisał(a): [ -> ]Podejrzewam, że jest to losowe działanie. Lecz jest też brana pod uwagę aktywność i czas po rejestracji.

Osobiście nie dostałem na początku zaproszenia...

Napisałem do Administracji chomikuj.pl, że chciał bym zostać testerem, chciał bym im pomóc... i w ogóle obrałem to w sensowną wiadomość.

a czy możesz napisać w jakich pracach uczestniczysz ?

co testujesz ? .. jakie nowości ?

i czy możesz w ogóle pisać o tym co testujesz ?
Szczerze Ci powiem, że dostałem to zaproszenie ale się zbytnio nie wysilam. Nie mam za bardzo czasu z nimi pisać, jeśli mam czas to przeznaczam go na forum.

Zazwyczaj ktoś tworzy jakiś wątek na ich specjalnej stronie, i prosi o przetestowanie tego i tego w takich i takich warunkach potem zamieszcza wyniki z jakiegoś tam programu. Nic więcej Ci nie powiem bo nie wiem, byłem tam chwilę kilka razy.

Może jest jakiś aktywniejszy tester to się wypowie.
Ostatnio widziałem na jednym forum (nie wiem czy mogę podać jego nazwę) że odbywał się nabór na testerów nowego chomikboxa. I wiem ze to forum sciśle współpracuje z chomikuj i często szukają do testów. Więc jak się dobrze rozejrzeć to można się załapać,
Czy przypadkiem jednak to nie był nabór do testów playera muzycznego na tym forum???
Sprawdź to...
nie nie na playera tylko chomikboxa a tu link do tematu [link skasowany].

/Skasowałem link, możesz wysłać go na PW Czekoladowemu.
Nie będziemy reklamować tego forum.
Kruchy
Ta dawno zakończona "promocja" na konkurencyjnym forum jest FAKE.
Już im napisałem i czekam na odpowiedź.
Chodziło o to że trzeba było napisać dlaczego właśnie ja mam testować nowy program.
To napisałem i niby się dostałem.
Zrobiłem co trzeba było i dostałem linka do pobrania programu.
Lipa. Program FAKE. Nie loguje się a to oznacza że jest nielegalny.
Cała ta promocja z testowaniem jest FAKE przez wielkie W.
(31.03.2011, 17:13)gosialima napisał(a): [ -> ]a jeśli ktoś wie jak zostać testerem to też proszę o wpis - info jak to zrobić ?

znalazłem taki link:
http://chomikuj.pl/chomikbox2.aspx

[Obrazek: 32579134.jpg]

Po kliknięciu:

[Obrazek: 41829415.jpg]

Jeśli po instalacji chomikbox pojawi się okienko z pytaniem o aktualizację należy wybrać "Tak"
Oprócz tego, że zobaczysz jak wygląda nowy chomikbox i sobie w nim poszperasz to i tak się nie zalogujesz na swoje konto i nie dodasz pliku. Czyli i tak musisz zgłosić się do administracji chomikuj z chęcią zostania testerem.
Stron: 1 2 3 4