Moglby mi ktos ja zrobic??
W zamian za to oferuje klucz do gry hardhstone
nick mojego chomika: vajo
Pozdrawiam
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Jak zrobic reklame gif na chomikowe rozmowy
|
23.12.2013, 23:08
Vitam skad moge dostac szablon albo jak zrobic reklame na chomikowe rozmowy??
Moglby mi ktos ja zrobic?? W zamian za to oferuje klucz do gry hardhstone nick mojego chomika: vajo Pozdrawiam Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Jest sporo programów, do robienia reklam gif. Zazwyczaj najpierw robisz animację we flashu i potem zapisujesz lub konwertujesz plik na gif.
Zobacz tutaj: http://odjechani.com.pl/Thread-Jak-zrobić-taki-gif Jednak najszybciej zrobisz taką reklamę w programie: Aleo Flash Intro Banner Maker Tylko nie przesadzaj z efektami, bo potem gif będzie ważył dużo MB. Nie każdy ma szybki internet. Klucz do gry sobie zachowaj.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
05.01.2014, 00:33
ok dzieki juz wczesniej sam do tego doszedlem ale leci punkcik reputacji dla ciebie pozdro
|