Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki film polecacie?
Jaki film polecacie obejrzeć?

Interesują mnie sci-fi, DOBRE komedie, akcji i sensacyjne.
  Odpowiedz
Ja polecam film pod tytułem - KOMEDIA ROMANTYCZNA oglądam go przynajmniej 2 razy w miesiącu i nadal się śmieje z niego , jeszcze fajny to Zemsta Futrzaków. Polecam
  Odpowiedz
Ja polecam:
  • Norbit 2007
  • Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia 2008
  • Haker 2002
  • Fuks 1999
  • Pacyfikator 2005
  • Rajdersi 2002
  • Superman: Powrót 2006
  • Drużyna A 2010
  • Dorwać byłą 2010
  • Drużyna potępionych 2010
  • Hitman 2007
  • Niezniszczalni 2010
  • Pan i Pani Smith 2005

Wszystkie widziałem i mi się podobają :)
الرمال والشمس والعطش
  Odpowiedz
Zdecydowanie polecam Stargate - wszystkie części po kolei oglądam już po raz 4, aktualnie jestem na etapie 6 serii SG1. Chętnie też przynajmniej raz na dwa lata powracam do serialu Dark Angel, który urwał się zbyt wcześnie. Znalazłem nawet gdzieś kiedyś w sieci tłumaczenie kilku dalszych nie nakręconych nigdy odcinków. Właściwie polecam prawie wszystko co jest na moim chomiku (prawie... bo kilka filmów, które nie bardzo mi przypadły do gustu wrzuciłem dla siostry). Pozdrawiam i jakby co to zapraszam do siebie:)
  Odpowiedz
hmmm ja bym polecił
Jutro Będzie Futro (2010) i Człowiek, Który Gapił Się Na Kozy (2009) -Dwie fajne komedie :D :)
  Odpowiedz
Dzięki :)

Zabieram się za oglądanie :D
  Odpowiedz
TROPICIEL- polecam
  Odpowiedz
Drużyna A
Jaja W Tropikach
  Odpowiedz
Mnie strasznie podobał się film "Jestem Legendą" z W.Smithem,
więc jego polecam.
  Odpowiedz