Kiedyś przez 10 lat trenowałem Karate i równolegle Judo...
A jeszcze wcześniej kilka miesięcy Aikido...
Między czasie od czasu do czasu wpadałem na inne sekcje Karate.
Zdarzyło się też kilka treningów bokserskich.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Jaki jest wasz ulubiony sport ?
|
||
Lubię trenować sztuki walki... obecnie od kilku lat Taekwondo.
Kiedyś przez 10 lat trenowałem Karate i równolegle Judo... A jeszcze wcześniej kilka miesięcy Aikido... Między czasie od czasu do czasu wpadałem na inne sekcje Karate. Zdarzyło się też kilka treningów bokserskich. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
09.03.2012, 17:22
(07.03.2012, 00:47)CzekoladowyBaron napisał(a): Lubię trenować sztuki walki... obecni od kilku lat Taekwondo. Nie spodziewałem się,że tyle ćwiczysz ![]() ![]()
09.03.2012, 20:37
piłka nożna i siatkówka
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd)
![]() ,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie ![]()
10.03.2012, 00:12
(07.03.2012, 00:47)CzekoladowyBaron napisał(a): Lubię trenować sztuki walki... obecni od kilku lat Taekwondo. A na awatarze nos prosty. O ile to ty. Albo jesteś dobry albo masz duzo szczęścia
![]() Używaj przycisku ![]() Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ![]() ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
06.04.2012, 15:50
Siatkówka
![]() Nieprzerwanie od 10lat
10.04.2012, 11:02
Sztuki walki (kick boxing, krav maga), piłka nożna (uwielbiam, całe szczęście że już się ciepło robi
![]()
12.04.2012, 18:55
Kolarstwo, nie lubię sportów z piłką
![]()
12.04.2012, 19:57
ja uwielbiał dźwięk sportowych motocykli mam do tego słabość Ogólnie lubię sporty motorowe
15.05.2012, 13:25
Ja uwielbiam się wspinać nigdzie nie czuję się tak dobrze jak kiedy się wspinam. Skałki, ścianki wspinaczkowe czy parki linowe to mój żywioł
15.05.2012, 13:37
Sporty motorowe tak samo jak closer moje motto "najlepsza muzyka to ryk silnika"
ale tez lubie pilke nozna |