Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki kupić telefon?
(15.08.2012, 11:44)davi100 napisał(a): Nie jestem przekonany do Sony Ericksonów i Samsungów. Nigdy żadnego nie miałem, a słyszałem że to najgorsze telefony. Dlatego wolę je omijać szerokim łukiem.

To chyba źle słyszałeś ;] Nokia, Samsung i Sony Ericsson rządzą chyba :P
Poczytaj na różnych forach internetowych związanych z telefonami, a się dowiesz ;]
Dodam od siebie, że sam w domu mam taki mały komis i mam trochę telefonów i mam tylko Sony Ericsson'y, Samsung'i i Nokie i 2 LG
Co jak co ale na pewno nie wybiorę Sny Ericksona albo Samsunga. Moje poszukiwania skieruję raczej na Motorolę, Mitsubishi albo BlackBerry. Wiem że tym firmom można ufać.
Polecam Ci Samsunga Galaxy Y (young) kupiłem w komisie za 330 zł. Spisuje się świetnie android bez zarzutu żadnych ścięć.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
(15.08.2012, 11:48)davi100 napisał(a): Co jak co ale na pewno nie wybiorę Sny Ericksona albo Samsunga. Moje poszukiwania skieruję raczej na Motorolę albo BlackBerry. Wiem że tym firmom można ufać.

Co jak co, ale motoroli mówię NIE. Szajs jak coś może nie wszystkie, ale nie polecam.
Twoja kasa więc sam wybierzesz ja polecam ci te bo te marki są sprawdzone i najbardziej polecane, a co do BB mi się ogólnie nie podobają.
Może się ktoś jeszcze wypowie, więc poczekajmy ;]

Cytat:Polecam Ci Samsunga Galaxy Y (young) kupiłem w komisie za 330 zł. Spisuje się świetnie android bez zarzutu żadnych ścięć.

Ale on chce telefon z co najmniej 3,7cala wyświetlaczem :D
Nie musi być aż z takim wyświetlaczem, jeżeli będzie miał klawiaturę fizyczną. Wiadomo że jak jest dotykowy to część ekranu zasłaniają palce. A propo, czy są telefony z androidem/Windows Phone/Symbianem/iOSem bez ekranu dotykowego?
Bez ekranu dotykowego? Tylko symbian-te stare nokie;)

Wysłane z mojego GT-S5660
Może Nokia E52. Polecam samsungi, soniaki i nokie. No może jeszcze HTC, apple, Black Berry. Sam teraz zakupiłem nokię 500 za 315zł. Jak coś to polecam Samsunga Galaxy Ace w tej cenie :)
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
No ale napisałem wyraźnie że proszę o konkretne modele oprócz Samsungów i Sony, bo to największy szajs.
(16.08.2012, 10:05)davi100 napisał(a): No ale napisałem wyraźnie że proszę o konkretne modele oprócz Samsungów i Sony, bo to największy szajs.

Jeśli uważasz że te telefony to szajs, kup sobie nokie 3310 powinna ci wystarczyć jak nie wiesz co jest dobre i szybko schodzi rynku .

I jeszcze jedno twój post
Cytat:No ja myślałem o 3 modelach: Motorola Defy, SE Xperia Neo V i Samsunga Galaxy S+

Jak szajs to poco myślałeś o modelu Neo V i Galaxy S ??
(15.08.2012, 11:47)Lucyfer napisał(a): To chyba źle słyszałeś ;] Nokia, Samsung i Sony Ericsson rządzą chyba :P
Poczytaj na różnych forach internetowych związanych z telefonami, a się dowiesz ;]
Dodam od siebie, że sam w domu mam taki mały komis i mam trochę telefonów i mam tylko Sony Ericsson'y, Samsung'i i Nokie i 2 LG
Ja mam samsunga avile idzie jutro do naprawy bo miesiąc temu poszedł dotyk , a naprawiać się nie chciało. Co prawda spadł mi milion razy ale zepsuj się przez koleżankę :(