Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki prezent na 18 urodziny?
Dość interesujące.
  Odpowiedz
Jak wybierzesz, to podziel się z nami tym i napisz jak wrażenia u tej twojej koleżaneczki. ;)
  Odpowiedz
Trochę to przekroczy budżet, ale kupię jej książkę i zakładkę.

Jakiś pomysł na grawer?
  Odpowiedz
refresh
  Odpowiedz
Jeśli się jeszcze na 100% nie zdecydowałeś to chciałbym Ci powiedzieć, że prezent powinien być na prawdę przemyślany. Coś co zapadnie nie tylko w pamięć i może się przydać ale i spowoduje miłe wspomnienia. Właśnie tymi kryteriami kierowaliśmy się razem ze znajomymi przed urodzinami kumpla. Efekt taki, że dostał antyramę z najbardziej bekowych wspólnych imprez coś na wzór tego:

[Obrazek: antyrama%2Bze%2Bzdj%C4%99ciami%2Bgo%C5%9Bci.jpg]

No i z racji, że jest zapalonym graczem to w paczce znalazło się jeszcze gta :D
Pomyśl na spokojnie, masz bardzo szerokie pole manewru.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Zdjęć nie lubi jak jej się robi, choć w galerii na fb coś się znajdzie.

A co sądzisz o powyższej zakładce z sową?
Jakiś pomysł na grawer?
Czy Wszystkiego najlepszego po japońsku i na dole data urodzin to dobry pomysł?
  Odpowiedz
A japoński umie? Osobiście nie chciałbym dostać krzaczków...
  Odpowiedz
Teraz w modzie tą różne nowinki technologiczne, np tablety. Aczkolwiek młodzież cieszy się też z kasy :)
  Odpowiedz
(22.07.2015, 13:35)aldon99 napisał(a): Teraz w modzie tą różne nowinki technologiczne, np tablety. Aczkolwiek młodzież cieszy się też z kasy :)

aldon99 ma rację. Ja jak robię prezenty to zwykle zastanawiam się czy, by mi ten upominek podpasywał. Dość niedawno latałem w tunelu freeflycenter, spodobało mi się i dlatego postanowiłem taki sam prezent sprawić bratu - uważam, że to było fajne.
  Odpowiedz
Nie wiem czy to fajny pomysł. Ale ja ostatnio kupiłam koleżance na urodzinki zestaw startowy do wykonywania i usuwania manicure hybrydowego Semilac i nie spodziewałam się że zrobię jej taka frajdę. Była bardzo zadowolona. Tylko zaobserwowałam że często maluje paznokcie i teraz zamiast latać do kosmetyczki może robić sobie je sama w domu:-)
  Odpowiedz