Jakie kłamstwo ludzie mówią sobie najczęściej?
|
09.01.2014, 15:38
U mnie jest tak, że komuś coś obiecuję, bliskiej osoby, lecz trudno mi dotrzymać słowa i obietnicy.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
10.01.2014, 00:36
A mi na poczekaniu ułożył się taki mały, zakłamany dialog...
- Dzień dobry, - Dzień dobry, miło Cię widzieć, kopę lat! Co tam u Ciebie słychać? - A wszystko w porządku, a u Ciebie - Też dobrze. O- mój autobus jedzie, muszę lecieć. Trzeba się kiedyś spotkać, pogadać. - Masz rację, zdzwonimy się ok? - Ok. Inne kłamstwa? Na pewno te dodane przez Demanufacture, teoria Pawła o ,,przepraszam" też do mnie przemawia. Wydaje mi się, że oprócz słów często kłamiemy swoim zachowaniem, udawaniem zainteresowania, sympatii, aprobaty...
Staram się pisać poprawnie
27.01.2014, 00:34
Zostańmy przyjaciółmi a gratis dodaje film:
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
27.01.2014, 11:18
Co tam? Dobrze (albo nic)
Co jest? Nic
27.01.2014, 12:54
Każdy się ze mną zgodzi, jak mama mówi weź się synu/córko za naukę, to mówimy dobrze mamusiu. A my zamiast za naukę to za komputer łapiemy
29.01.2014, 18:57
Kobiety lubą gdy się je okłamuje że są ładne atrakcyjne nawet jeśli wiedzą że tak nie jest mężczyźni że są przystojni zaradni itd. Lubimy być okłamywani nikt nie lubi słuchać prawdy o sobie czego doskonałym przykładem jest polityka wybory wygrywa ta partia która najwięcej obieca. Gdyby każdy mówił drugiemu w oczy zo o nim myśli szpitale psychiatryczne byłyby przepełnione.
29.01.2014, 20:06
(27.01.2014, 12:54)Haker napisał(a): Każdy się ze mną zgodzi, jak mama mówi weź się synu/córko za naukę, to mówimy dobrze mamusiu. A my zamiast za naukę to za komputer łapiemy Ja się nie zgodzę Jak mama mówi, żebym się wzięła za naukę to mówię, że już się uczyłam/ nie mam nic na jutro Co zwykle jest prawdą Cytat:Kobiety lubą gdy się je okłamuje że są ładne atrakcyjne nawet jeśli wiedzą że tak nie Wszystkie kobiety są ładne * * wszystko zależy od tego jak zdefiniujemy piękno
Staram się pisać poprawnie
Kaiselin napisał(a):Wszystkie kobiety są ładneZ tym się nie zgodzę, ponieważ nie lubię takich kobiet gdy niszczą sobie twarz jakimiś kolczykami itd... Ładne dziewczyny są wtedy gdy nie przesadzają z makijażem, wyglądają naturalnie i takie dziewczyny są najpiękniejsze
30.01.2014, 12:29
wszystkie są ładne? Nawet te które ważą 120 kilogramów i mają tyłek jak trzydrzwiowa szafa? no w sumie też mogą być ładne jest jeszcze coś takiego jak wewnętrzne piękno piękno duszy.
30.01.2014, 13:02
Nie oszukujmy się, każda kobieta ma coś w sobie, ale wpierw musi ona czymś tego faceta do siebie przyciągnąć. Pierwszy kontakt, to kontakt wzrokowy, wizualny, a nie kontakt duszy. Dopiero później się poznajemy. Czy jeśli mężczyzna/kobieta wam się nie spodoba, to macie ochotę poznać ją/jego tak samo jakby wam się bardzo podobał? Nie ma co się okłamywać.
Wracając do tematu. Wkurzające kłamstwo znane podczas tanich, głupich filmów amerykańskich z obowiązkowo szczęśliwym zakończeniem to: Wszystko będzie dobrze, oraz powtarzane cały czas: Przepraszam. Za co oni cały czas tak przepraszają? "Wszystko będzie dobrze"? Wiesz, że bd gorzej, a mimo to mówisz. Przykładowa scena z filmu: Dostał 5 kulek, w górach na wysokości 2km, przy śnieżycy i co mówi przyjaciel? Oczywiście, że: Wszystko będzie dobrze. No szlag człowieka trafia |