Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakie pliki dodawać do chomika ?
Witam
Mam pytanie
Jakie pliki dodawać do chomika i co zrobić żeby mój chomik wzbudzał zainteresowanie ? ...
Bo ja mam styl zupełnie z innej bajki .
  Odpowiedz
Odpowiedź jest prosta - Wszystko.
Czym więcej plików tym więcej wyboru co za tym idzie i punktów.
Ważną rzeczą jest też poopisywanie folderów, plików etc. Jeśli nawrzucasz byle czego i byle jak do jednego "worka" to na pewno pobrań będzie mniej. Istotna też jest jakaś ciekawa prezentacja (menu) tylko bez jakiś zbędnych odtwarzaczy czy błyskotek, które tylko mulą chomika.

Jeszcze co do plików... najczęściej pobierane są chyba filmy, potem gry i dalej już muzyka, programy...
Ale tak jak pisałem na początku, Czym więcej plików ładnie opisanych poukładanych tym większa możliwość wyboru...
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Kolega wyraźnie nie przejrzał wszystkich wątków w tym dziale gdyż już był podobny temat.

Odsyłam kolegę TUTAJ.
  Odpowiedz
Nie ma co odsyłać kolegi do innych tematów tym bardziej zamkniętych.

Żeby Twój chomik był ciekawy sam powinieneś wiedzieć co chcesz na nim mieć.
A jeśli ma to być chomik uniwersalny powinien zawierać :
filmy
programy
pliki dla dzieci
gry
muzykę
tapety
pliki na telefon ile marek telefonów tyle dodatków.
i co niektórym wydaje się dziwne ebooki i audiobooki
dlaczego książki?
ponieważ mas ludzi uwielbia czytać a nie zawsze ma na to czas więc tak E-wersja jest dla nich wybawieniem.
  Odpowiedz
Dobra to następnym razem będę odsyłał tutaj. OK?

W celu osiągnięcia jakiegoś tam statusu istnieją dwa podstawowe rodzaje chomików:

1. Chomik unikatowy.

Chomik unikatowy to taki jak mój czyli zajmuje się tylko jedną konkretną tematyką (no, prawie jedną).
Mogą to być tylko konkretne gatunki filmowe lub muzyczne, wywiady z piosenkarzami, galerie aktorów,
albo konkretne rodzaje gier komputerowych czy konsolowych i wszelkie dodatki do tych gier,
albo wszelakie poradniki komputerowe lub inne z życia wzięte i wszelkie dodatkowe pisma i szablony,
albo ogrom programów do komputera PC lub Mac i wszelkie dodatki do tych programów
.... i wiele więcej.

2. Chomik uniwersalny.

Chomik uniwersalny zajmuje się wszystkim i niczym czyli posiada dosłownie wszystko (no, prawie wszystko).
Najczęściej są to filmy dzielone na kategorie wraz z nowościami,
do tego wszelkie gry komputerowe wraz z nowościami dzielone na kategorie,
do tego ogrom muzyki dzielonej na wszelkie rodzaje gatunków i stylów muzycznych,
do tego ogrom obrazów, tapet i grafik na jeden, dwa lub więcej monitorów, panoramiczne i zwykłe,
do tego wszelkiej maści programy komputerowe dzielone na kategorie od zwykłych programów do pisania tekstu po zaawansowane kombajny do na przykład pisania i zakładania stron internetowych.
.... i wiele więcej.

Sam musisz wiedzieć co chcesz aby Twój chomik udostępniał i posiadał.

Twój chomik może być unikatowy albo uniwersalny.
  Odpowiedz
Ja jestem unikatowy :D Zapraszam do chomikowania Brawo

Sorki....
Zapraszam chomik xxxhd

[Obrazek: 71b2d93ed3563d36.jpg]
  Odpowiedz