Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakie radia net są na chomikuj.pl ?
Na stronach serwisu chomikuj.pl można wstawiać kody radia net.

.. i tu pojawia się pytanie :

- jakie radia są obecne na chomikuj.pl ?

i czego lubią słychać użytkownicy serwisu ?

niebawem na moim chomiku będzie konkurs o popularności radyjek - zapraszam :)

- Konkurs ulubione radio na Chomikuj.pl

zapraszam do odwiedzania stron konkursu !

[Obrazek: radiagosia2a.jpg]

* za Wasze opinie z góry dziękuje
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

[Obrazek: 1logogosialimad.jpg]
  Odpowiedz
no cóż znałam 1 fajne radio ;) ale "znikło" ...
nie każdy ma kase żeby grać na legalu :(
i też nie cierpię jak mi nagle "wyje"
kulturalnym wyjściem są pleyerki bez autostartu :)
  Odpowiedz
Drodzy użytkownicy i ekipo forum w związku z offtopem w tym temacie wszystkie posty nie na temat postanowiłem przenieść do nowego wątku, który bardziej odpowiada waszej dyskusji. I proszę o nie offtopowanie już w tym temacie, kolejne takie posty będę usuwał.
  Odpowiedz
Baron przesadzasz. Chciała opinię to ją dostała. Nikt nie lubi tych durnych radyjek więc po co to ukrywać? Albo tracić czas na organizowanie konkursu?

Królowa konkursów również może mieć jeden słaby pomysł, który trzeba szybko wybić z głowy.
  Odpowiedz