Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakie seriale oglądacie ?
Rodzinka.pl
  Odpowiedz
Oczywiście "Świat według Kiepskich", świetny serial pokazujący w krzywym zwierciadle polską rodzinę - aczkolwiek istnieją takie w realu. Ponadto "Dr. House"m któryś już raz z kolei. Przyciąga mnie ten serial, a konkretnie charyzmatyczna jak i mocno pokręcona postać głównego bohatera. Kto nie widział, koniecznie obejrzyjcie. Jego teksty czasem rozwalają mi dzień :-)

Z filmów coś lekkiego, w sam raz na relaksujący wieczór "Wszystko albo nic", lekka romantyczna komedia. Można się pośmiać i rozluźnić.
  Odpowiedz
Piwko
  Odpowiedz
Co sądzicie o polskich serialach kryminalnych, thrillerach? Jestem fanką Chyłki, teraz na player jest nowy sezon, szkoda,że ostatni ale muszę przyznać ze od tego serialu zaczęłam się bardziej przekonywać do nszych rodzimych produkcji
  Odpowiedz