Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakie znacie chomiki na których jest czat?
Witam! Jakie znacie chomiki na których dużo osób siedzi i jest czat (nie chodzi mi o "chomikowe rozmowy", tylko o czat na który wzięło się kod/skrypt z innej strony np. z free4u.pl). Bo chcę sobie trochę chomika pod reklamować i wydaję mi się, że jest to najlepsza forma "rozkręcania" tego biznesu :D
  Odpowiedz
Yyy nie... Już lepiej działa reklama w komentarzach pod plikiem innego chomika.

,,Ten plik to fake. Zapraszam do mnie po ... " :/

Jednak najlepiej wypozycjonować się przez googla ( na tyle ile jest to możliwe) ... Poczytaj jakiś poradnik - jest mnóstwo takich i rusz głową, a nie ciągle jakiś spam!!! Potem gdy ktoś wpisze np. Shrek 2 chomikuj, pojawisz się ty na pierwszym czy drugim miejscu.
Niedostępny
  Odpowiedz