Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakieś opinie o stronie Echomikuj.yoyo.pl?
Witam. Macie może jakieś opinie o tej stronie ?
czy ta strona faktycznie wam dodaje 10.000 pkt/24h ?
jeżeli tak to na jakiej zasadzie to się odbywa?
  Odpowiedz
z ciekawości sprawdziłem, wpisałem nazwe chomika, kazano wybrać czy doładowano pkt. Tak czy Nie ja ich nie dostałe pokazał sie taki komunikat [Obrazek: jw49xc.jpg]
Czyli kolejna wielka ściema, stronka słuzy do jakiegos zarobku wałaściciela pewnie :)

Niby sponsorem jest grous.pl
  Odpowiedz
Zrób jak piszą czyli skontaktuj się po przez ich e-mail.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
(03.06.2012, 18:14)Diablo09 napisał(a): Zrób jak piszą czyli skontaktuj się po przez ich e-mail.

nie będe pisał i tak tych pkt nie dostanę, transferu mam wystarczająco więc ...
  Odpowiedz
ja też mam dużo pkt , ale z ciekawości pisałem maila do nich już , od miesiąca nie dostałem odpowiedzi , chodzi o sam fakt.
  Odpowiedz
Lucyfer napisał(a):Niby sponsorem jest grous.pl

Jak mają sponsora to dlaczego strona na darmowym hostingu ?
Pomyślcie trochę ...

Pewnie jak zwykle do wyłudzania haseł ...
---
  Odpowiedz
sponsora tylko chomikowych pkt :P
jeszcze wciskaja kit że rozdali pkt. tylu chomiczkom [Obrazek: rkvi26.jpg]
  Odpowiedz
Lucyfer napisał(a):nie będe pisał i tak tych pkt nie dostanę, transferu mam wystarczająco więc ...

Ale chociaż dowiemy się jaką ściemę wymyślą w odpowiedzi.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
(03.06.2012, 18:22)Diablo09 napisał(a): Ale chociaż dowiemy się jaką ściemę wymyślą w odpowiedzi.
To napisze do nich :) zobaczymy czy wogóle odpiszą
  Odpowiedz
Szkoda czasu na pisanie ;)
ja napisałem z 3 maile z roznych kont i nic
  Odpowiedz