Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakieś opinie o stronie Echomikuj.yoyo.pl?
Weźcie pod uwagę to, że jest niedziela. Co prawda zawsze ktoś siedzi i pilnuje porządku na chomiku, ale z własnego doświadczenia wiem, że kontakty z administracją chomikuj.pl w weekendy są bardzo utrudnione. Najlepiej poczekać do poniedziałku zamiast się denerwować niepotrzebnie. Ja też dzisiaj zgłosiłem oszusta i czekam na odpowiedź a oszust w dalszym ciągu działa.
  Odpowiedz
Lucyfer jeśli za jakiś czas nie przyjdziesz tutaj z płaczem że Ci konto okradziono to ja będę bardzo zdziwiony. To tak jak filmy na YT z nabijaniem punktów. Czy ktoś kiedykolwiek doładował sobie z nich punkty bądź transfer? Nie (No może kiedyś działał pewien skrypt ale już był o tym wątek). Twórcy tychże stron i programów mają w tym jakiś interes i nie robią tego za free. Powiedzmy sobie szczerze... jeśli znalibyście jakiś sposób na nabijanie pkt to podzielilibyście się nim w internecie aby inni korzystali? Sami sobie odpowiedzcie:) Wystarczy że wejdziesz w jakiś nieodpowiedni link i już Twój chomik jest w kłopotach więc na tego typu strony niestety trzeba uważać bo możesz w kilka minut stracić kilka lat pracy.

Ps.Wybaczcie lekki off top.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
(04.06.2012, 17:11)Nicholas napisał(a): Lucyfer jeśli za jakiś czas nie przyjdziesz tutaj z płaczem że Ci konto okradziono to ja będę bardzo zdziwiony.

Wiesz ja nie jestem, aż taki głupi.
Ja posiadam tylko pustego chomika, którego chciałem spróbowac zasilić, a to puste konto mogą sobie wziąść :P

Ps.Wybaczcie lekki "off top"
  Odpowiedz
Wątpię, żeby ta strona wykradała hasła. To jest strona spamowa i podczas rzekomego ładowania punktów, ładują się wam reklamy co pewnie nabija jakieś groszówki w buxach i innym syfie.
  Odpowiedz
A że tak zapytam, strona wymaga podawania hasła do swojego chomika?
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
(05.06.2012, 17:03)Nicholas napisał(a): A że tak zapytam, strona wymaga podawania hasła do swojego chomika?

Nie Wystarczyło wpisać nazwę swojego chomika i potem OK :D
  Odpowiedz
Takie coś co daje punkty chyba nie istnieje :( A nawet jeżeli by istniało to by przestało istnieć po tym jak chomikuj dowiedziałoby się o istnieniu takiego czegoś :D
  Odpowiedz