Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakim programem stworzyć obraz ISO?
Jaki darmowy program polecacie do tworzenia obrazu ISO?
  Odpowiedz
Do tworzenia i odtwarzania używam programu o nazwie: Daemon Tools lite. Do pobrania tutaj.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Dodam, że bardziej interesuje mnie jakim programem stworzyć obraz iso z plików znajdujących się na dysku twardym.
  Odpowiedz
Polecam Ci program PowerIso , wszystko łatwe w obsłudze i przejrzyście , niżej zamieszczam Ci link po polskiej wersji programu :
http://www.instalki.pl/programy/pobierz/...erISO.html
  Odpowiedz
Dla mnie najlepszy progam do operacji zwiazanych z wirtualnymi obrazami jest Alcohol 120%

Wysłane z mojego GT-I9100
---
  Odpowiedz
Ja osobiście polecam ci program DAEMON Tools.
  Odpowiedz
Ja korzystam Daemon Tools już ponad 5 lat i nigdy mnie nie zawiódł wiec go całości polecam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Damon tools najlepszy. Korzystam od 3-4 lat i zajebiście się sprawoje..
  Odpowiedz
DAEMON Tools jest łatwy w obsłudze i darmowy.
  Odpowiedz
To znaczy że w Daemon Tools tworzycie obrazy :OO? Czy tak jak ja - montujecie obrazy stworzone w innym programie , np. Alcohol 120% czy PowerIso ?
CzekoladowyBaron pytał o program do stworzenia obrazu . Ja polecam Alcohol 120% .
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz