Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jeden, jedyny raz ;)
Tak, tylko raz naszło mnie coś takiego, ale z czystym sumieniem mogę przyznać że to jest tylko moje :) Proszę się nie śmiać :) Nie jestem poetą :) Dawne czasy :)

Jesteś mym Aniołem
Życiem tętniącym
Na niebie błękitnym
Blaskiem świecącym
Gwiazdą polarną
Nad wierzchołkiem wzgórz
Pragnę Cię mieć
Przy sobie.Już!
Spędzając z Tobą
Cale dnie I noce
Przy Twoim boku
Zasypiać bez strachu.
Rano się budzić
W Twe oczy patrzeć
Wiedząc ze będziesz
Ze mną na zawsze
Kocham Cię szczerze
Bez opamiętania
Moja ****** zawsze oddana.

Made in Maciej®
  Odpowiedz
Nooooo mój drogi piękne wyznanie w wydaniu mężczyzny, jestem pod wrażeniem.
  Odpowiedz
Jakich my na forum mamy artystów. :D
  Odpowiedz
No super Macieju jestem pod wrażeniem :)
[Obrazek: czarnybanerzatena1kopia.jpg]
  Odpowiedz
Mabud Super :D
  Odpowiedz
Bardzo ładnie :)
  Odpowiedz
Ciekawe co kryje się pod gwiazdkami :)
Świetnie mabud!
  Odpowiedz
(04.03.2011, 01:10)adam-as napisał(a): Ciekawe co kryje się pod gwiazdkami :)
Świetnie mabud!

no właśnie ... :):):) ... co ... no co ... nikt na świecie nie wie ... nooo może blonki wiedzą ...
  Odpowiedz
Dla ciekawskich.....pod gwiazdkami jest imię mojej byłej żony. Liczyłem tu na własne wypowiedzi a nie na cytaty. Niektórzy mają chyba problemy ze swoim "JA" nie potrafiąc wypowiedzieć swojego zdania.Ukłon w stronę Administracji, aby co niektórym zablokować funkcję "cytuj". No cóż. Nie każdy tak może. Mimo wszystko dziękuję za odwiedziny.

Cytat:no właśnie ... SmileSmileSmile ... co ... no co ... nikt na świecie nie wie ... nooo może blonki wiedzą ...

Koleżanko Rebecco....jeśli mowa o prawie to naruszasz moje dobra osobiste i szydzisz z moich uczuć. Cytując kogoś, najpierw zastanów się co dana osoba miała na myśli.
  Odpowiedz
to jest piekne :) słowa weszły we mnie głęboko :) pisałeś że nie jesteś poetą... ale czy napisałeś coś jeszcze ? pytam bo fajnie było by to z czymś porównać ....
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości