Dzisiaj w finale Janowicz zmierzy się z Davidem Ferrerem. Początek meczu o godz. 15
Jak myślicie kto wygra??
Ja chciałbym, aby to Polak został zwycięzcą ;]
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Jerzy Janowicz - Polski tenisista, awansował do finału turnieju w Paryżu.
|
W sobotę w pół finale Jerzy Janowicz pokonał Gillesa Simona 6:4, 7:5 i awansował do finału turnieju w Paryżu.
Dzisiaj w finale Janowicz zmierzy się z Davidem Ferrerem. Początek meczu o godz. 15 Jak myślicie kto wygra?? Ja chciałbym, aby to Polak został zwycięzcą ;] Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.11.2012, 10:53
(04.11.2012, 10:33)Lucyfer napisał(a): Ja chciałbym, aby to Polak został zwycięzcą ;] Chyba wszyscy byśmy tego chcieli. Jureczek nie dość, że świetnie gra, to jeszcze jest bardzo przystojnym mężczyzną. Nie wiem dlaczego, ale przypomina mi Roberta Lewandowskiego. Mam nadzieję, że swoją rakietą zmiecie przeciwnika z kortu, tak, że ten aż w powietrzu z głodu zdechnie (joke). Potrzeba nam więcej takich Polaków, nieustępliwych, zdolnych, mających jasno ustalone cele i dążących do nich w tak pięknym stylu. Agnieszce Radwańskiej nie udało się osiągnąć szczytów, ale może Janowiczowi się poszczęści. Trzymam kciuki za tego Pana.
04.11.2012, 11:23
Dzisiaj na Polsacie Sport leci to spotkanie finałowe, oglądając ćwierćfinał i półfinał nie mogłem uwierzyć własnym oczom. Janowicz rozwalił Roddicka, a Tipserević-owi odebrał chęci do dalszej gry. Jeżyk gra najlepszy tenis w życiu, od początku wiedziałem, że będzie z niego tenisista na skalę światową, ma mocny serwis i zabójczy forehand. A tak na marginesie szkoda, że wczoraj wygrał Ferrer, a nie Francuz Llodra, Ferrer gra ofensywny tenis, tak jak Janowicz, a Llodra gra serve and volley, czyli podchodzi do siatki po serwisie, dla Janowicza byłby łatwiejszym przeciwnikiem, Jerzy wykończył by go forehandem. Powodzenie Jurek !
04.11.2012, 11:52
Tydzień temu spytałby się ktoś kto to jest janowicz to każdy robiłby wielkie oczy
Janowicz przegrał z Hiszpanem Davidem Ferrerem
Ale, ta przegrana jest niczym w porównaniu z tym, czego dokonał...
10.11.2012, 20:48
Tak naprawdę facet dobrze zagrał, ale niczego wielkiego nie dokonał. Jeśli dojdzie do półfinałów na Australian Open, Wimbledonie czy US Open, wtedy będzie można mówić, że utrzymuje wysoką formę, tymczasem sezon się dla niego i większości tenisistów skończył. Oczywiście ciesze sie, że doszedł do finału, uwierzył w siebie, zarobił godziwe grosze - w końcu inwestuje w ten sport od kilkunastu lat.
|