Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jest: 30+ GB FREE w każdą niedzielę
Star 
Witajcie,

od nowego roku co tydzień, w każdą niedzielę ok. godziny 20:00, będę miał dla Was 10 GB darmowego transferu na całego mojego chomika. Z czasem mam zamiar powiększać tę pulę, o ile będzie odpowiednie zainteresowanie.

Podobną akcję przeprowadza również mój kolega mediev-2014. W każdy wtorek udostępnia on 8-10 GB darmowego transferu na ten folder. Możecie również napisać w komentarzu pod tym plikiem Wasze zamówienia.
  Odpowiedz
Ładnie posegregowane, własny upload dawno już nie widziałem takiego chomika.
Przyda się na pewno nie jednej osobie.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
W tę niedzielę (05.01.2014) zwiększona pula FREE (na próbę) - 20 GB.
  Odpowiedz
Od przyszłego tygodnia 20 GB FREE na stałe. Zapraszam :)
  Odpowiedz
W następną niedzielę (26.01.14) próbne FREE ze zwiększoną pulą transferu: 30 GB.
Jeśli zainteresowanie będzie odpowiednio wysokie, wprowadzę to na stałe.
Wszelkie sugestie lub pytania mile widziane tutaj lub na chomikuj :)
  Odpowiedz
Czas na małe zmiany - od następnego tygodnia co niedzielę 30 GB FREE na całego chomika. Zapraszam ;)
  Odpowiedz