04.08.2014, 07:55
Oto Tu błądziłem grubo po necie i Tu niechcący trafiłem. Błagam Was dajcie mi szanse się poznać, bo ja wiecznie szukam tych "innych" odjechanych (w granicach rozsądku). Nas jest tak mało. Ja się ubieram awangardowo, nosze kolczyki, pierścionki, mam tatoo... Zawsze jestem pochopnie osądzany... i wale max szczerością do innych. Ludzie albo robią dobrą minę, albo biorą za geya Na dzielnicy gdzie mieszkam krążą o mnie plotki i legendy... Już dawno bym spier. na zachód tylko czekam aż syn mi się usamodzielni.
O! Tu się pochwalę. Jestem samotnym ojcem, a że jego matka była zła, to zabrałem jej prawa rodzicielskie.... OK, dużo by tu jeszcze pisać. Jestem inteligentny, uwielbiam psychologiczne filmy si-fi... Muzyka się zwęziła do Korn, to mój Bóg (w przenośni). Syn mnie uczy subkultury hip-hopu "oj tam jest grubo". Skończę tym co się dowiedziałem od syna 2 dni temu. Ciekawe kto skuma? All seeing Eye 2018. Witajcie repat chyba się wreszcie odnalazłem wśród ludzi... Nie zawiedźcie mnie!
Podjarany emocjami Radek!
O! Tu się pochwalę. Jestem samotnym ojcem, a że jego matka była zła, to zabrałem jej prawa rodzicielskie.... OK, dużo by tu jeszcze pisać. Jestem inteligentny, uwielbiam psychologiczne filmy si-fi... Muzyka się zwęziła do Korn, to mój Bóg (w przenośni). Syn mnie uczy subkultury hip-hopu "oj tam jest grubo". Skończę tym co się dowiedziałem od syna 2 dni temu. Ciekawe kto skuma? All seeing Eye 2018. Witajcie repat chyba się wreszcie odnalazłem wśród ludzi... Nie zawiedźcie mnie!
Podjarany emocjami Radek!