"Jesteś Bogiem"
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
20.09.2012, 20:25
W przyszłym tygodniu idę z kumplami, bilety już są. Jest to najbardziej wyczekiwany przeze mnie film
20.09.2012, 20:32
Ja również się wybieram w przyszłym tygodniu.
Dawno nie byłem na polskim filmie w kinie. Nastroje są optymistyczne.
20.09.2012, 20:40
O czym jest ten film. Napiszcie coś więcej.
20.09.2012, 20:48
Znasz taką grupę jak Paktofonika?
Więc to o nich.
21.09.2012, 21:34
Też mam zamiar obejrzeć... tylko że później na dvd bądź z innych źródeł ;p
I nagle pojawi się strasznie dużo 'fanów' PFK którzy słuchają tylko jednego kawałka ale to i tak 'fani', a każdy kto nie słucha PFK to lamus ^.^
21.09.2012, 21:54
Zgadzam się z przedmówcą. Wcześniej nie było takiego szumu. W mediach trąbią o tym cały czas. Co do filmu nie mam się tu jak wypowiedzieć, na filmie jeszcze nie byłem, ale czytałem scenariusz, który można kupić jak zwykłą książkę (dla zainteresowanych podam link na PW). W połączeniu z muzyką miejscami miałem łzy w oczach. Film moim zdaniem obowiązkowy dla każdego szanującego się miłośnika muzyki rap. Należy jednak pamiętać, że nie wszystkie sytuację w filmie i scenariuszu pokrywają się z rzeczywistością, niektóre momenty są ubarwione i bardziej nacechowane. Po to, aby film był bardziej dramatyczny i ciekawszy, stawiał głównych bohaterom w trudnej sytuacji i mierzył ich z przeciwnościami losu. Wspomnę jedna, że aż tak pod górkę nie mieli
22.09.2012, 09:20
Zamierzam się własnie wybrać na to do kina, znajomi mówią - film rewelacja!
22.09.2012, 17:21
dokładnie! Kto był niech wrażenia opisze! Czyta się i słyszy różne opinie...
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości