Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jo!
Cześć wszystkim!
Jestem nowym użytkownikiem tego forum! Na imię mam Jasiek. Uczęszczam do 2 Gimnazjum w małej, lecz popularnej miejscowości zwanej Zakopanem.

Moim hobby jest przede wszystkim pływanie. Lubię również literaturę, muzykę, informatykę, grafikę komputerową, podróżowanie, nowinki technologiczne, politykę i psychologię.
Moim ulubionym gatunkiem muzyki jest Indie-Pop, R&B, Pop, Dance, Death Metal, Reggae i Rap Jak widać mam bardzo zróżnicowany gust muzyczny.

Mam nadzieję, że zostanę przyjęty do Waszego grona.
Pozdrawiam!

P.S. Proszę nie sugerować się wiekiem. To tylko liczba ;)
Cześć :) Ja jestem jedynie rok młodszy i jestem fajnie traktowany więc nie masz się co obawiać :) Życzę miłego i długiego pobytu na forum !

Ps. Ten chłopak na avku to ty ? :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
dimix napisał(a):Ps. Ten chłopak na avku to ty ?

Tak. To jestem ja. Zdjęcie sprzed, bodajże 2 miesięcy, więc aktualne ;D
Cześć :)
Siemka. :D
Bardzo przyjemnie się nam zaprezentowałeś, witaj wśród Odjechanych. :)
Witam cię w gronie odjechanych i pomocnych ludzi.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Witaj ;)

Cześć kolego :)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości