Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Junior Moderator - Twoja szansa
Mój nick: kakaowy_lord
Data założenia konta: 10-03-2011, 10:20
Mój wiek: 26 lat
Dział, którym chcę się zajmować: Piłka Nożna
Dlaczego ten dział: Bo mnie inspiruje =]
Dlaczego właśnie Ja: a dlatego że lubie czytać o ciekawych wydażeniach w tej dziedzinie zawsze staram się być na bieżąco, a dodatkowo jako moderator miałbym więcej chęci na Tworzenie więcej postów =]
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Mój nick: krystian1252
Data założenia konta: 17-02-2011
Mój wiek: 16
Dział, którym chcę się zajmować: Gry
Dlaczego ten dział: Gram w gry komputerowe oraz śledzę co nowego dzieje się na rynku elektornicznej rozgrywk. Jestem również wstanie pomóc innym i doradzić
Dlaczego właśnie Ja: Myślę że będę w stanie pomóc innym. Oprócz tego na forum spędzam
około 5 godzin dziennie posiadam również sporą wiedzę na temat elektorniczej rozgrywki
Mój nick: david2505
Data założenia konta: 01.02.2011
Mój wiek: 17 lat
Dział, którym chcę się zajmować: Chomiki mają głos
Dlaczego ten dział: Ponieważ strona chomikuj.pl nie jest mi obca. :)
Dlaczego właśnie Ja: Na chomikuj.pl jestem już ponad rok i wydaje mi się, że posiadam dość sporą wiedzę o tym portalu. Z chęcią zająłbym się moderacją wszystkich postów, pilnowaniem ortografii i regulaminu forum w tym dziale. :)

Edit: Uwaga!
Z powodu braku czasu w obecnym momencie, jestem zmuszony wycofać moje podanie o Junior Moderatora.
Życzę szczęścia wszystkim tym, którzy złożyli podanie. :)
Mój nick: Guardian
Data założenia konta: luty 2011
Mój wiek: 23
Dział, którym chcę się zajmować: Tuning, bądź cokolwiek z działu komputery
Dlaczego ten dział: Tuning - bo to moje zainteresowanie (wyścigi uliczne, posiadam duże doświadczenie w tym temacie) Komputery - bo to moja pasja i praca
Dlaczego właśnie Ja: Bo jestem Paweł i w moim imieniu nie ma żadnego ź. Bo zaczynam zdania od "bo". Ponieważ, gdyż, bowiem, bo!
Mój nick: karolekdj
Data założenia konta: 14-01-2011 godz. 21:41
Mój wiek: hm... 28 lat
Dział, którym chcę się zajmować: Chomikuj.pl
Dlaczego ten dział: A dlaczego nie ? Bo chcę ,bo lubię...
Dlaczego właśnie Ja: A dlaczego nie ja ? Startować może każdy :)
Niebawem ogłosimy wyniki rekrutacji.
Tymczasem temat zamykam :)

Prosimy o cierpliwość.